Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chytré a zdravé topení pomocí infra topných fólií

V moderních úsporných budovách je podlahové topení fóliemi HeatDecor s kvalitní regulací jednou z nejvýhodnějších možností. Topné fólie jsou jedním z nejlépe řiditelných topných systémů současnosti.

Zdravé elektrické podlahové vytápění domácností a kanceláří

Jsme parta technologických nadšenců, kteří věří, že budoucnost bydlení je v jednoduchých a chytrých principech. Nasazujeme nejmodernější technologie pro domácnost, které Vám činí život příjemnější a omezují rutinu, kterou ztrácíme svůj drahocenný čas, který můžeme věnovat tomu, co nás baví a činí náš život šťastnější.

Proč topné fólie

Vytápění elektřinou má špatnou pověst, způsobenou vysokými náklady v budovách s velkými tepelnými ztrátami a setrvačností teplovodního podlahového systému. V moderních úsporných budovách je podlahové topení fóliemi HeatDecor s kvalitní regulací jednou z nejvýhodnějších možností.
Topné uhlíkové fólie HeatDecor jsou jedním z nejlépe řiditelných topných systemů současnosti. Dům se velmi rychle vytopí a v přechodných obdobích zbytečně netrpíte chladem ani nepřetápíte.

Kombinace krbu a topných fóliemi je momentálně to nejlepší co si můžete do domácnosti dopřát. Když máte náladu zatopíte si v krbu, když si chcete dopřát pohodlí necháte topit elektrické podlahové topení. Sálavé teplo krbových kamen a topných infra fólií mají velmi podobné příjemné podání tepla.

Chytré a zdravé topení pomocí infra topných fólií
 
 
Reklama