Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zapouzdřete rozvody kamennou vlnou a ušetřete za teplo

Moderní potrubní pouzdro ROCKWOOL 800 výrazně snižuje tepelné ztráty rozvodů tepla a teplé vody. Úspora tepla dosahuje až 75 %*. U specialisty na technické izolace BAUSTOFF+METALL BRNO můžete objednat potrubní pouzdro již od jednoho kusu.

Pouzdro ROCKWOOL 800 - nehořlavé potrubní pouzdro z kamenné vlny
Pouzdro ROCKWOOL 800 - nehořlavé potrubní pouzdro z kamenné vlny

Potrubní pouzdro ROCKWOOL 800 z kamenné vlny je nehořlavé, přináší výraznou úsporu tepla, je mechanicky odolné, dlouhodobě stále a má vynikající součinitel tepelné vodivosti 0,033. Používá se na tepelné izolace rozvodů tepla a teplé vody, centrálního vytápění, teplé užitkové vody nebo tepelných uzlů.

BAUSTOFF+METALL BRNO je specialistou i pro technické izolace. Zákazníkům nabízí také odborné poradenství nebo osobní účast na stavbě. Konkrétní nabídku izolačního řešení a cenovou kalkulaci včetně dopravy získáte od odborníka BAUSTOFF+METALL BRNO na technické izolace Martina Borského borsky@baustoff.cz

* Platí pro vnitřní průměr potrubního pouzdra 15 mm a tloušťku izolační vrstvy 20 mm. Výpočty byly provedeny pro teplotu média 55 °C a teplotu okolí 18 °C. Úspora je rozdíl mezi neizolovaným potrubím a zaizolovaným potrubím pomocí pouzder ROCKWOOL 800.

 
 
Reklama