Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přípojky plynu včetně výkopů po celé Moravě

Firma SETOP s.r.o. realizuje montáž STL a NTL plynovodních přípojek s výkopem pro rodinné domy, areály a parcely. Součástí služeb jsou také výkopové práce včetně zásypu či potřebné opravy asfaltové silnice.

SETOP s.r.o. - přípojky plynu po celé Moravě

Před zahájením prací je nutné přesně vytyčit umístění skříně HUP na pozemku a výšku terénu, a to je potřeba zejména u těch pozemků, kde dosud není žádné oplocení. Dále vám dodáme plynoměrné skříně HUP a odborně vám je namontujeme. Po dokončení montáže plynové přípojky trvá cca 4 týdny zpracování veškeré dokumentace. Poté budete vyzváni k podpisu protokolů.

Firma SETOP s.r.o. zajistí spolehlivě kompletní montáž přípojky včetně komunikace a předání s RWE. Vypracujeme veškeré předávací dokumentace. Poskytneme vám revizní zprávu a protokol o tlakové zkoušce přípojky. Plynovodní přípojky vám namontujeme po celé Moravě.

Pokud máte zájem o montáž plynovodní přípojky, kontaktujte nás.


SETOP s.r.o.
logo SETOP s.r.o.

Kompletní služby v oboru VODA, TOPENÍ, PLYN, INŽENÝRSKÉ SÍTĚ. Zpracujeme projekty topení a kotelen. Provádíme topenářské, instalatérské práce. Dodáváme tepelná čerpadla, kotle, ohřívače, podlahové topení, solární systémy.

 
 
Reklama