Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nejprodávanější termostat TFT nyní v barevném provedení

Termostat s dotykovým displejem TFT (Touch Fenix Thermostat), navržený speciálně pro ovládání systémů elektrického vytápění, je nyní dostupný v barevném provedení.

Nová verze termostatu, kterou právě nyní zavádíme do nabídky pod označením Termostat TFT 2, si zachovala všechny přednosti první verze, tj. velký a přehledný dotykový displej, intuitivní ovládání a univerzálnost pro všechny druhy elektrického vytápění, byl ale zcela přepracován skelet termostatu.

Vnější viditelná část je nově složena ze dvou částí – obvodového rámečku a čelního krytu. Oba díly je možné sejmout a vyměnit za barevné provedení. Výměna je velmi snadná a uživatel ji může provést sám, bez asistence odborné firmy. V úvodu budou oba díly nabízeny ve třech dalších barvách – černé, červené a stříbrné. Barvy obou dílů lze libovolně kombinovat. Společně s bílou, ve kterém je termostat prodáván, tak lze vytvořit až 16 různých barevných variant. Termostat je prodáván v základní bílé, ostatní díly si uživatel vybere a objedná pouze v rozsahu jím žádaného barevného provedení.

Připravili jsme pro vás také jednoduchou aplikaci, ve které si můžete vyzkoušet, jaké barevné provedení termostatu TFT 2 by se vám nejvíce líbilo.

Na závěr malá zajímavost – nově je termostat TFT 2 vybaven také infrapasivním senzorem přítomnosti osob. Tato funkce je určena zejména pro aplikace s přímotopnými nebo sálavými konvektory, tedy systémy s rychlou dynamiku zátopu. V případě nepřítomnosti uživatele termostat automaticky sníží teplotu v prostoru, což vede k významné úspoře energie. Při jeho návratu se pak termostat automaticky vrací k nastavené komfortní teplotě. Protože tato funkce ale není vhodná pro velkoplošné systémy (podlahové nebo stropní vytápění), lze ji samozřejmě uživatelsky úplně vypnout.


FENIX Trading s.r.o.
logo FENIX Trading s.r.o.

Jako český výrobce s více než 30letou tradicí nabízíme kompletní sortiment elektrického sálavého vytápění - topné rohože a topné kabely ECOFLOOR, topné folie ECOFILM, sálavé panely ECOSUN, přímotopné konvektory ECOFLEX, regulaci bytovou i průmyslovou. Na ...

 
 
Reklama