Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Infrapanely HeatDecor - kvalitní kovové provedení

Nově jsme zařadili do nabídky kvalitní kovové Infrapanely HeatDecor ve třech variantách 400, 700 a 1000 W. Infrapanely mají zabudovaný termostat, takže nepotřebujete nic dalšího dokupovat.

Zdravé vytápění pomocí infrapanelů vhodné jak do domácností tak i kanceláří

Jednoduché a cenově výhodné topné infrapanely HeatDecor dávají příjemný pocit tepla. Mohou být použity jako hlavní nebo doplňkové topení, pro vyhřívání obytných budov, objektů, kanceláří apod. Efektivní a ekonomický způsob topení infrazářením má také pozitivní vliv na zdraví uživatelů.

Proč Infrapanely HeatDecor

Infrapanely HeatDecor - Kvalitni kovové provedeni

Infra topení je jeden z nejmodernějších a nejzdravějších způsobů vytápění, který využívá podobné šíření tepla jako samotné Slunce. Infrapanely HeatDecor ohřívají přímo osoby, stěny a předměty a následně se od nich ohřívá vzduch. Při tradičním způsobu vytápění radiátorem dochází k ohřevu, cirkulaci a vysoušení vzduchu. Teplý vzduch proudí nahoru a nejdříve se ohřívá vrch místnosti a až potom níže uložené předměty a osoby.

Montáž Infrapanelů HeatDecor

Jednoduchá a bezpečná montáž pomocí ocelových držáků se zabezpečením před dětmi. Držák se přišroubuje přímo do stěny za pomoci hmoždinek a čtyř vrutů. Montážní návod, návod k použití a stejně tak i držáky s vruty se nacházejí v balení společně s infrapanelem HeatDecor.

 
 
Reklama