Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Trápí vás nedostatečný tah v komíně?

Příčin nedostatečného tahu v komíně může být hned několik souvisejících přímo s tělesem komína nebo spotřebičem, ale i samotným umístěním objektu v zástavbě.

Rozdíl bez použití a s použitím Draftboosteru
Rozdíl bez použití a s použitím Draftboosteru

Nastupující trend pasivních a nízkoenergetických domů také nepřispívá k vyřešení tohoto problému. V těchto domech není zajištěn přívod dostatečného množství spalovacího vzduchu, což má za následek obtížné zatápění, vnikání kouře a sazí do obytné místnosti a nepříjemný zápach, kdykoli se rozhodnete použít vaše kamna nebo krb.

Vzhledem k těmto problémům a snaze neustále přicházet na trh s novými a efektivnějšími výrobky, naše firma představuje nový produkt – Draftbooster komínový ventilátor (posilovač tahu).

Draftbooster komínový ventilátor je elektrický ventilátor (posilovač tahu), který je instalován na vyústění komínu a napomáhá přísunu dostatečného množství spalovacího vzduchu pro vaše kamna nebo krb. Draftbooster vytváří v komíně podtlak, což zamezí problémům, které můžou nastat při spalování tuhých paliv.

Draftbooster zajistí bezproblémové zatápění, správné a ekologické spalování, tak jako i minimalizování pronikání kouře do místnosti při přikládání dřeva do kamen. V neposlední řadě předchází znečištění skla sazemi na dvířkách kamen.


ALMEVA EAST EUROPE a.s.
logo ALMEVA EAST EUROPE a.s.

Almeva vyrábí a distribuuje plastové, hliníkové a nerezové spalinové systémy, ocelové systémy odkouření a zděné komínové systémy. Portfolio doplňují spalinové ventilátory a prodej licence výpočetního programu Kesa Aladin. Nabízí tak projektantům, topenářům ...

 
 
Reklama