Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vaillant – komplexní řešení pro vytápění a ohřev teplé vody

Koncem roku 2017 Vaillant představil závěsné tepelné čerpadlo o výkonu 3 kW a letos se nabídka rozšíří o tepelná čerpadla s vestavěnou rekuperací. Přijďte ve dnech 23. - 25.1.2018 na výstavu Infotherma v Ostravě, stánek A2/320.

Značka Vaillant patří k předním výrobcům tepelné techniky v Evropě již od roku 1874. Její výrobní sortiment zahrnuje plynové kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, solární systémy a regulační techniku.

V současnosti klade Vaillant důraz zejména na využívání obnovitelných zdrojů energie, ale také zajištění té nejlepší servisní a technické podpory pro své partnery a zákazníky.

Koncem loňského roku přibylo v portfoliu Vaillant závěsné tepelné čerpadlo o výkonu 3 kW a letos se nabídka rozšíří o tepelná čerpadla s vestavěnou rekuperací.

Naše produkty si můžete přijít osobně prohlédnout v termínu 22.-25.1.2018 na výstavu Infotherma v Ostravě. Najdete nás v pavilonu A2 na stánku č. 320.



Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)
logo Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)

Díky více než 145 letům zkušeností vám značka Vaillant poskytuje efektivní a ekologická řešení pro vytápění, ohřev teplé vody, chlazení a větrání. V našem produktovém portfoliu najdete kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky, ...

 
 
Reklama