Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová termostatická hlavice Danfoss Eco™ - with Bluetooth technology® již v prodeji

Poskytuje snadnou cestu k inteligentnímu vytápění – jedná se o autonomní programovatelnou termostatickou hlavici, kterou lze jednoduše naprogramovat pomocí uživatelsky příjemné aplikace Danfoss Eco™ v chytrém telefonu.

Termostatická hlavice Danfoss Eco™ - with Bluetooth technology<sup>®</sup>
Termostatická hlavice Danfoss Eco™ - with Bluetooth technology®

Aplikaci Danfoss Eco™ si snadno zdarma stáhnete a vyzkoušíte v režimu demo. Nová a zdokonalená termostatická hlavice Danfoss Eco™ - with Bluetooth technology® nabízí nadčasový a elegantní design. Integrovaný displej, který lze otočit o 180 stupňů, umožňuje snadno odečítat údaje na displeji z libovolného úhlu.

A pokud dáte přednost ručnímu nastavení hlavice Danfoss Eco™ - with Bluetooth technology®, můžete nastavit teplotu pomocí otočného těla hlavice. Hlavice je kromě možnosti naprogramování na požadovanou teplotu v daných časových úsecích opatřena řadou sofistikovaných funkcí jako je např. funkce otevřeného okna, adaptivní regulace, přesná regulace teploty, dětská pojistka apod. Veškeré tyto funkce zajišťují významné úspory energií za vytápění.


DANFOSS, s. r. o.
logo DANFOSS, s. r. o.

Danfoss nabízí: regulační prvky pro CZT, termostatické hlavice, ventilová tělesa a šroubení, armatury pro vyvážení soustav v rezidenčních a komerčních budovách, produkty pro chytré vytápění - ovládání radiátorů a podlahového vytápění vzdáleně přes ...

 
 
Reklama