Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Wilo nabídlo na ISH 2015 „průkopnická systémová řešení“

Na 54. ISH, světovém veletrhu pro zařízení koupelen, stavební techniku, energie, klimatizace a obnovitelné energie, potvrdil dortmundský specialista na čerpací techniku svou přední pozici v oblasti inovací. Hlavním tématem letošní prezentace společnosti Wilo byla „Průkopnická systémová řešení“. Na 1 200 m2 byly v hale 9.1, B/C/D 46 prezentovány novinky z oblasti „komerčních“, „domovních“ a „digitálních“ systémů. Veletržní stánek nabízel výměnu odborných znalostí, osobní setkání obchodních partnerů a také sportovní zážitky. Veletržní novinky byly zábavnou formou představeny v systémovém světě Wilo a v aréně Wilo.

Budoucnost patří inteligentnímu zesíťování systémů

Výrobce čerpací techniky Wilo je specialista na vysoce účinné pohony a vysoce účinnou hydrauliku. Dortmundští odborníci se však nezabývají jen čerpadly a čerpacími systémy, kladou důraz také na inteligentní zesíťování těchto systémů. Tradiční podnik na ISH 2015 ve Frankfurtu prezentoval svou systémovou kompetenci týkající se nejen obytných a průmyslových objektů, ale také digitálních systémů, a zdůraznil tak opět svou přední pozici v oblasti inovací. Výstižně to formuluje motto letošního veletrhu: Wilo nenabízí jen čerpadla, „Wilo nabízí také průkopnická systémová řešení“.

Přehled systémů značky Wilo

V oblasti průmyslových objektů se zaměřujeme na systémy pro čerpání pitné a hasící vody a vysoce účinné systémy s více čerpadly. V komerční oblasti Wilo mimo jiné nabízí hasící systém Wilo-GEP Fire a „integrativní“ čerpací systémy s více čerpadly na čerpání topné a chladící vody Wilo-SiFlux.

Ve sféře „bydlení“ exceluje mimo jiné prototypy Wilo-Stratos PICO-SmartHome – prvním topným čerpadlem, které lze přes rozhraní EnOcean napojit na server Smart Home. Wilo je prvním výrobcem čerpadel, který je aktivní ve světě „inteligentních domů“. Wilo-Stratos PICO-SmartHome je jen začátek celé řady výrobků značky Wilo komunikujících se Smart Home.

Výjimečná servisní nabídka: WiloCare

„Digitální“ oblasti systémového světa vládnou servisní novinky značky Wilo: Vedle plánovací pomůcky Wilo-Select 4 Online, pomocníka pro Wilo-aplikace a Wilo-řešení pro budoucí způsoby plánování ve stavebnictví „Building Information Modelling (BIM)“, byla představena nová rozsáhlá servisní nabídka skupiny Wilo: WiloCare je kompletní balíček zajišťující provozní spolehlivost jednotlivých čerpadel i čerpacích systémů (globálně dostupný v dohledné době). Dokáže sledovat a udržovat čerpadla, různá zařízení a celé systémy nejrůznějších výrobců. V případě výskytu chybových hlášení odstraní jejich poruchy dříve, než dojde k výpadkům, které provozovatel často ani nezaregistruje. S Wilo-PlanerLine pak Wilo nabízí novou službu speciálně pro projektanty, kteří jsou k dispozici prostřednictvím telefonu, e-mailu, videokonference či Chatu. Projektanti tak získají rychlou pomoc, pokud si s něčím neví rady nebo potřebují technickou podporu.

Odborná výměna, sportovní výkony

Veletržní stanoviště firmy Wilo o rozloze 1 200 m2 nabídlo celou řadu možností výměny odborných znalostí a informací, a návštěvníci si kromě toho mohli také sportovně zasoutěžit. Stejně jako v minulých letech nabídla aréna Wilo několikrát denně velmi zajímavý přednáškový program. A u kopů na bránu se návštěvníci mohli sportovně uvolnit a změřit si své síly.

Komunikovat s námi můžete také na Facebooku: www.facebook.com/WiloGroup

I v letošním roce opět na 1 200 m²: na ISH stanovišti firmy Wilo byly v systémovém světě Wilo a v aréně Wilo prezentovány veletržní novinky
I v letošním roce opět na 1 200 m²: na ISH stanovišti firmy Wilo byly v systémovém světě Wilo a v aréně Wilo prezentovány veletržní novinky
I v letošním roce opět na 1 200 m²: na ISH stanovišti firmy Wilo byly v systémovém světě Wilo a v aréně Wilo prezentovány veletržní novinky

I v letošním roce opět na 1 200 m²: na ISH stanovišti firmy Wilo byly v systémovém světě Wilo a v aréně Wilo prezentovány veletržní novinky

WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.