Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inovativní prezentace firmy Viessmann na internetu

Firma vylepšuje svou nabídku informací

Viessmann dále rozšiřuje svou nabídku informací v oblasti nových médií: při příležitosti vstupu platnosti nové směrnice o energetické účinnosti (ErP) představila firma Viessmann svou novou domovskou stránku www.viessmann.cz, na které mohou uživatelé velmi rychle a jednoduše najít informace o kompletní nabídce, produktech a službách Viessmann a o společnosti Viessmann Group.

Uživatelsky mimořádně přátelská: nová domovská stránka Viessmann

Nová domovská stránka www.viessmann.cz je koncipována s ohledem na nejnovější trendy a s důrazem na uživatelsky mimořádně přátelské prostředí. Přehledné, snadno srozumitelné uspořádání stran umožňuje rychlou orientaci a navede uživatele pomocí několika kliknutí k požadované informaci. Stránka klade důraz na různé oblasti použití a zahrnuje kompletní nabídku Viessmann v oblasti topných, průmyslových a chladicích systémů. Navíc je připravena komfortní funkce v podobě filtru „Najít produkt“.

Domovská stránka byla vytvořena podle konceptu, do něhož se promítly výsledky ankety provedené mezi obchodními partnery a provozovateli zařízení. K nim patří dynamický design automaticky přizpůsobený současným novým médiím – ať už se jedná o klasický počítač, tablet nebo chytrý telefon.

Výhody pro obchodní partnery

  • Obsáhlé informace ke kompletní nabídce firmy Viessmann a ke společnosti.
  • Rychlý komfortní přístup k informacím díky hledání ve fulltextu a funkci „Najít produkt“.

Výhody pro uživatele

  • Přehledné uspořádání informací podle oblastí použití.
  • Dynamický design pro nejlepší zobrazení na počítačích, tabletech a chytrých telefonech.
Nová domovská stránka Viessmann poskytuje rychlý komfortní přístup ke všem informacím týkajícím se produktů a služeb kompletní nabídky firmy Viessmann.
Nová domovská stránka Viessmann poskytuje rychlý komfortní přístup ke všem informacím týkajícím se produktů a služeb kompletní nabídky firmy Viessmann.

VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.