Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

INFOTHERMA 2018 – tipy na stánky

Podívejte se, na jaké firmy a výrobky se můžete těšit na letošní Infothermě. Co bude nového?

Redakce TZB-info Vás zve na stánek NA2 261.
ČESTNÁ VSTUPENKA NA VELETRH ZDARMA

alpha innotec představí revoluční řadu invertorových tepelných čerpadel
Nový více palivový Kombi kotel na hnědé uhlí a pelety C25SP
Novinky BENEKOV na veletrhu INFOTHERMA 2018
FENIX Jeseník – specialista na sálavé vytápění
Věděli jste, že stropem utíká až polovina tepla!
IVT ukáže premianta
Ani na letošním ročníku mezinárodní výstavy Infotherma 2018 nechybí stánek společnosti KORADO
Moderní, kompaktní, ekologický a ekonomický kotel DRACO BIO COMPACT
Protherm - kondenzační kotle pro vytápění a ohřev teplé vody
REGULUS na výstavě Infotherma 2018
Komínové systémy Schiedel – jistota tepla za každého počasí
Profesionální měřicí přístroje TESTO - pro efektivní kontrolu technického zařízení budov
TOMTON radiators – inovativní otopná tělesa s neotřelým designem
Vaillant – komplexní řešení pro vytápění a ohřev teplé vody
VIADRUS, tradiční český výrobce kotlů, radiátorů a kamen, nebude chybět ani na výstavě Infotherma 2018



alpha innotec představí revoluční řadu invertorových tepelných čerpadel


ait-česko s.r.o.
Pavilon A2, stánek 324

Německá tepelná čerpadla alpha innotec představí revoluční řadu vzduch/voda i země/voda V-LINE. Nová tepelná čerpadla jsou vybavena invertorovou technologií, která umožní plynule přizpůsobit výkon aktuálnímu požadavku a oproti klasickým systémům dosáhnout vyššího celoročního topného faktoru (SCOP). Využití radiálních ventilátorů, typických extra tichým chodem, snížilo hluk na pouhých 40 dB(A) ve vzdálenosti 1 m (vzduch/voda alpha innotec LWCV 82 pro vnitřní instalaci). Tepelné čerpadlo alpha innotec LWCV řady V-LINE je tak nejtišším systémem vzduch/voda na českém trhu.

Pro instalatérské firmy je zásadní změnou nová modulární konstrukce tepelných čerpadel alpha innotec vzduch/voda LWCV. Díky jejich rozložitelnosti na 3 samostatné díly je jejich transport do objektu mnohem jednodušší a je zvládnutelný pouze ve 2 osobách.







Nový více palivový Kombi kotel na hnědé uhlí a pelety C25SP

Jaroslav Cankař a syn ATMOS
Pavilon NA2, stánek č. 215

Novinkou v produkci firmy ATMOS je speciální kombinovaný kotel C25SP pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva (na zátop) na principu generátorového zplynování a automatického spalování pelet. Kotel umožňuje střídání paliv, topení uhlím (dřevem) a peletami. Kotel umožňuje automatický start hořáku na pelety po dohoření uhlí.


Konstrukce kotle

Kotel je konstruován jako těleso se třemi nad sebou posazenými komorami. Vrchní dvě komory slouží ke zplynování hnědého uhlí, tak jak to známe u klasických zplynovacích kotlů, které vyrábíme standardně (CxxS(T)). Třetí, nejspodnější komora je zepředu osazena hořákem na pelety ATMOS A25 a vyložena keramikou pro optimální kvalitu spalování. Spalovací systémy jsou od sebe odděleny vodním pláštěm, navzájem se tak příliš neovlivňují, a tím dosahuje kotel vysoké účinnosti při topení jednotlivými palivy. Odvod spalin do komína je řešen jedním výstupním hrdlem, a proto vystačíme s jedním komínem.

Výkon kotle na uhlí 25 kW
Výkon kotle na pelety 4,5 - 18 kW
Kotel splňuje 5. emisní třídu a je zařazen mezi kotle pro Kotlíkové dotace.

 








NOVINKY BENEKOV NA VELETRHU INFOTHERMA 2018

BENEKOVterm s. r. o.
Pavilon NA2, stánek č. 323

Na stánku 323 v pavilonu A2 vystaví BENEKOV své novinky na rok 2018.


Nové modely kotlů na dřevní pelety označené jako BENEKOV řada K nabízí nízké provozní náklady na vytápění i při spalování dřevních pelet. Na rozdíl od jiných kotlů v tomto segmentu umožňují modely K14, K20 a K25 spalování dřevních pelet s kůrou díky využití technologie rotačního hořáku. Rozdíl v ceně takového paliva je až 2.000,-- Kč za tunu, což za dobu životnosti kotle umožní uživateli ušetřit i více než 100 tisíc Kč na palivu. Jednoduchá instalace bez nutnosti využití akumulační nádrže rovněž šetří peněženku uživatele.

Další novinkou budou kombinované kotle na kusové dřevo a dřevní pelety označené jako BENEKOV řada DK. Modely od 12 do 33 kW jmenovitého výkonu umožňují pohodlné spalování kusového dřeva nebo automatické spalování dřevních pelet s kůrou. Tyto pelety jsou dostupné například v síti poboček firmy Biomac v celé ČR.

Nejvíce prodávané kombinované kotle na uhlí a pelety v ČR jsou výrobky BENEKOV řady C o výkonech 19,25,35 a 49 kW. Nový model z řady B, označený jako BENEKOV B25 je určený pro ty zákazníky, kteří si chtějí pořídit jednoduchý a levný kotel na uhlí bez nutnosti řešit administrativu spojenou s kotlíkovými dotacemi. Zaváděcí cena kotle je 64.990,-- Kč bez DPH a kotel bude dostupný od dubna 2018.




FENIX Jeseník – specialista na sálavé vytápění

FENIX Trading spol. s r.o.
Pavilon NA2, stánek č. 223

Nabízíme kompletní sortiment elektrického vytápění, jako výrobce se specializujeme na sálavé topné systémy – topné panely ECOSUN®, topné kabely a rohože ECOFLOOR®, nebo topné folie ECOFILM®. Skutečnost, že tyto systémy jsou pro současné novostavby jedním z nejvýhodnějších řešení, máme ověřenu u svých dlouhodobě sledovaných referencí. Jubilejní 25. ročník mezinárodní výstavy INFOTHERMA je příležitostí, jak se osobně dozvědět o naší společnosti a výrobcích více – bude nám potěšením Vás u nás přivítat.

Společnost FENIX, založená v roce 1990, se na elektrické vytápění specializuje již téměř 28 let. Po celou dobu své existence je výhradně českou společností a v současné době již vlastní i šest společností se sídlem mimo území České republiky – ve Velké Británii, Francii, Španělsku, Slovensku a Norsku. Za více než čtvrtstoletí svého trvání si výrobky FENIX nalezly cestu k zákazníkům do zemí ležících na čtyřech světových kontinentech. Mottem společnosti je individuální, ale plně profesionální přístup k zákazníkům.

Tradice, zkušenost, silná pozice na evropském trhu, kompletní sortiment elektrického vytápění, nadstandardní záruky – to vše nabízí značka FENIX.







Věděli jste, že stropem utíká až polovina tepla!

IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.
Pavilon NA1, stánek č. 056

Odpověď je jednoduchá. Teplo je vstoupá vzhůru, a pokud mu vytvoříme nějakou překážku v podobě minerální izolace, tak nám zůstane pěkně doma. A výsledky jsou znát hned po provedení realizace. Rozdíl v místnostech je zhruba 5 stupňů, a to už je znát. Co myslíte?

Příliš drahé dutiny – jak na to?

Jak jsme si již uvedli výše, příčinou ztrát bývá provedení stropů. U starších objektů tvoří konstrukci většinou trámový strop, kdy trámy jsou vzdálené přibližně jeden metr od sebe a jejich výška se pohybuje mezi 20 až 25cm. Trámy jsou podbité spodním prkenným záklopem s rákosem a omítkou. Na trámech je položen vrchní prkenný záklop překrytý pochozí vrstvou, případně zasypán vrstvou škváry. Ta je podkladem pod betonovou mazaninu nebo pod pálené tvárnice. Jedno je však pro obě varianty společné – je zde prázdný meziprostor mezi jednotlivými trámy. A teplo tudy proudí pryč…

Stačí natáhnout hadici


Jednoznačná výhoda foukání minerální izolace je čas a skutečnost, že se izolace s touto metodou dostane i do obtížně přístupných míst. Instalace tepelné izolace střechy jednoho domu trvá zhruba 4–5 hodin. Izolace je vyrobena z minerálů (čedič, sklo) a má protipožární vlastnosti, chrání proti zimě i letnímu slunci. Vlna se fouká přímo do dutiny stropu, nebo na volnou plochu. Jestliže se izolace střechy provádí do dutiny, není nutné vyklízet půdu. Při aplikaci nevzniká odpad ani zbytky izolace. Otvory pro izolování dutin jsou relativně malé o šířce 30 až 40 cm. Vlna se fouká podle normy, obvykle do výšky 15 až 30 cm. Lze foukat do vzdáleností až 100 m od stroje a do výšky více než 20 m. Mezi typické příklady řešení patří izolace střech, kde je dutý strop, ploché pultové střechy, vazníkový strop nebo nepřístupné půdy. Další rozsáhlé využití technologie foukané izolace je při zateplení starších domů se sedlovou střechou a dřevěnou konstrukcí stropu.

Neváhejte!

Vyplňte nezávazný poptávkový formulář a během několika dnů očekávejte technicko-odborného poradce. Projde s vámi dům, zdarma zhodnotí stav izolace a navrhne optimální řešení. Samotnou realizaci můžete očekávat do 14dnů. Systém MAGMARELAX® vám snadno a levně vyřeší rostoucí výdaje za topení a navíc máte záruku víc jak na 15let!

Více na www.mojeizolace.cz nebo na telefonu 800 100 533.



IVT ukáže premianta


IVT Tepelná čerpadla s.r.o.
stánek č. 321

IVT patří mezi nejúspěšnější značky tepelných čerpadel na českém trhu. Důvodů je mnoho, ale ten nejdůležitější – švédská kvalita. I díky ní dává stále více lidí při stavbě nového domu nebo při rekonstrukci stávajícího topení přednost nejen značce IVT, ale tepelným čerpadlům obecně. Díky úspoře energií, šetříme nejen peněženky uživatelů, ale také přírodní zdroje.


Už druhý rok za sebou podporuje stát výměnu stávajících neekologických tepelných zdrojů na pevná paliva formou dotačních programů. „V rámci Kotlíkových dotací jsme našim zákazníkům ušetřili neuvěřitelných 111 milionů korun během dvou kol. Tato suma ještě není konečná, druhá výzva stále probíhá, a v roce 2018 očekáváme třetí fázi,“ vysvětluje Jakub Kirchner, ředitel společnosti IVT.

Naši zákazníci jsou v kotlíkových dotacích úspěšní zejména díky garanci získání dotace, kterou IVT poskytuje. Ta spočívá ve vyřízení všech náležitostí profesionálním partnerem, takže zákazník se nemusí vůbec o nic starat.

Nejprodávanějším tepelným čerpadlem v České republice je podle aktuálních údajů IVT Air X, které v prodejích překonalo všechna ostatní tepelná čerpadla jak systémů vzduch/voda tak i země/voda.

Díky prodejnímu úspěchu Air X, se IVT stalo i tahounem dotačních programů, ze kterých naši zákazníci získali během let 2016 - 2017 finanční podporu přesahující 111 milionů korun.

Model AIR X se vyznačuje inovativní konstrukcí, která má za následek dramatické snížení výrobních nákladů, a tím pádem konečně ceny tepelného čerpadla. Téměř přes noc se z IVT AIR X stal bestseller a prodeje vzduchových čerpadel IVT během jednoho roku překonaly drtivou většinu konkurenčních značek specializovaných právě na systémy vzduch/voda.



Ani na letošním ročníku mezinárodní výstavy Infotherma 2018 nechybí stánek společnosti KORADO
Na co se můžete těšit?


KORADO, a.s.
Pavilon NA2, stánek č. 306

Budete si moct prohlédnout novinky v portfoliu konvektorů, nové řešení v oblasti větrání v podobě centrálních rekuperačních jednotek ThermWet a samozřejmě u nás najdete i standardní nabídku od těles RADIK až po designové KORATHERMY.


Hlavním letošním tématem jsou úsporné otopné systémy, díky kterým ušetříte na energiích a přispějete i k ochraně životnímu prostředí. Například systém typu S-Control je vhodný pro všechny typy staveb a zdroje vytápění. Patří do něj otopná desková tělesa RADIK RC i rekuperační jednotky, které zajistí ekologicky šetrné a přitom zdravé a komfortní klima.

K vidění budou novinky v oblasti konvektorů, které jsou stále oblíbenější při vytápění prostor s velkými prosklenými plochami. Ze zkušenosti víme, že lidé dnes zvažují nejen praktické, ale i komfortní a designové otázky vytápění. Stále častěji se zaměřují také na otázku ekologie. Pro každý prostor se ale může hodit jiné řešení. Využijte tedy této příležitosti a přijďte se za námi na stánek poradit s odborníky o vhodnosti jednotlivých prvků větrání či vytápění právě pro váš dům či byt.

Navíc, můžete přímo na stánku soutěžit o designové otopné těleso KORATHERM Reflex. Řádným vyplněním a vhozením soutěžní karty do připraveného boxu se automaticky zařazujete do soutěže. Pak už bude záležet jen na tom, jak přesně dokážete tipnout odpověď na soutěžní otázku, a výhra může být vaše. Více na www.korado.cz/soutez.





Moderní, kompaktní, ekologický a ekonomický kotel DRACO BIO COMPACT

NOVITERA, a.s. – POHODA A TEPLO
Pavilon NA2, stánek č. 213

Společnost NOVITERA a.s. je výhradním distributorem automatických kotlů na pevná paliva značky TEKLA pro Českou, Slovenskou a Maďarskou republiku. Rádi bychom vás pozvali k návštěvě blížící se výstavy INFOTHERMA. Na stánku 213 v pavilonu NA2 vám předvedeme produkty z řad ekologického vytápění pomocí kotlů na pevná paliva a biopaliva (pelety, štěpka, dřevo ale i uhlí).

Automatický kotel DRACO BIO COMPACT
Automatický kotel DRACO BIO COMPACT

Jeden z našich TOP produktů Vám nyní v krátkosti představíme.
Jedná se o kompaktní kotel na pelety – DRACO BIO COMPACT.

Konstrukce kotle je díky svým vlastnostem a rozměrům velice kompaktní a použitím speciálního hořáku FIREBLAST na dřevní pelety je nejen ekologický, ale i ekonomický. Proto je kotel DRACO BIO COMPACT vhodný i pro instalaci také do menších prostor a vzhledem k jeho výkonovému rozsahu např. typ DRACO BIO Compact 12, kde spodní hranice výkonu začíná na 3,1kW, je vhodný i pro instalace v nových rodinných domech.
Kotel splňuje 5. emisní třídu a EKODESING a je zařazen do kotlíkových dotací.

Dále bychom Vám rádi představili naši další zajímavou novinku. Ve spolupráci s firmou BISAN (25 let zkušeností v oblasti výroby těsnicích přípravků, past, tmelů atd.) jsme čerpali informace od montážních společností a po dvou letech vývoje, testování a certifikace přicházíme na trh s produktem:

Novitera Locker – INOVATIVNÍ NIT PRO TĚSNĚNÍ ZÁVITŮ

  1. Vyvinuté pro dokonalou těsnost s možností korekce závitu!
  2. Symetricky umístěné nože na obou stranách umožňují pohodlné používání jak pravákům, tak levákům
  3. Brzda v horní části obalu umožňuje přesnou kontrolu napnutí nitě po dobu navíjení
  4. Patentované pevné balení je ergonomicky tvarované a zabezpečuje tak 100% využití nitě bez vysychání
  5. Speciální složení nitě LOCKER poskytuje jak okamžitou těsnost s možností korekce závitu, tak i zpětné pootočení závitu o 360° bez rizika netěsnosti

Využití nitě LOCKER: VODA – Rozvody a Topení / PLYN – Rozvody / VZDUCH – Stlačený vzduch, CO / MAX. tlak – 15 BAR / MAX. teplota – 130 °C

Těšíme se na vás! NOVITERA, a.s.

LOCKER – Inovativní nit pro těsnění závitů
LOCKER – Inovativní nit pro těsnění závitů



Protherm - kondenzační kotle pro vytápění a ohřev teplé vody


Protherm
Pavilon NA2, stánek 208

Protherm je jedna z předních značek v tepelné technice v České republice. Do jejího sortimentu patří plynové kondenzační kotle závěsné i stacionární, elektrokotle, nepřímoohřívané zásobníky pro přípravu teplé vody, průtokové ohřívače, solární systémy i regulační technika.

Na výstavě Infotherma v Ostravě v termínu 22.-25.1.2018 se na Vás budeme těšit v pavilonu NA2 na stánku č. 208.



REGULUS na výstavě Infotherma 2018


REGULUS spol. s r. o.
Pavilon A2, stánek 204

Naši technici Vám poradí úsporné řešení pro vaše topení.

Na stánku naleznete:
  • Akce Cashback 10 000 Kč
    Návštěvníci výstavy budou moci využít naší speciální akce a získat zpět až 10 000 Kč za instalaci systémů vytápění Regulus.
  • Dotace až 200 000 Kč za tepelné čerpadlo a solární systém
    Poradíme vám, jak získat a maximálně využít dotace na výměnu vašeho starého kotle za tepelné čerpadlo v kombinaci se solárním systémem.
  • Akční sestavy tepelných čerpadel
  • Řešení pro využití přebytků elektrické energie z fotovoltaických elektráren prostřednictvím tepelného čerpadla a akumulace tepla.
  • Tepelná čerpadla Regulus
    S vysokým topným faktorem a opravdu tichým provozem. Samozřejmostí je značka kvality Q-LABEL a nově i s certifikací HP Keymark pro tepelná čerpadla.

V průběhu výstavy se můžete těšit i na přednášku Ing. Pavla Dufka na téma Tepelná čerpadla, solární systémy a kotlíkové dotace. Přednáška se bude konat v přednáškovém sále 23.1. od 15.30.





Komínové systémy Schiedel – jistota tepla za každého počasí

Schiedel, s.r.o.
Pavilon A2, stánek 332

Společnost Schiedel se vývojem, výrobou a testováním komínových systémů zabývá více než 70 let. V její nabídce naleznete keramické i nerezové komíny nebo krbový modul integrovaný do komínového tělesa.

Ze sortimentu keramických vícevrstvých komínů si můžete vybrat komín certifikovaný pro pasivní nebo nízkoenergetické domy Schiedel ABSOLUT. Ten se vyznačuje broušenou betonovou tvárnicí s integrovanou tepelnou izolací a tenkostěnnou izostatickou vložkou nejvyšší kvality. Schiedel KOMBIGAS je dvouprůduchový komín s tepelně izolovanou šachtou pro odvod spalin od spotřebičů na pevná paliva a pro kondenzační plynový kotel. Izolovanou šachtu lze využít např. pro vedení solárních kolektorů. Schiedel UNI ADVANCED patří k systémům se zadním odvětráním, s izostatickou keramickou vložkou a tvárnicí s broušenou ložnou spárou. Posledním z řady keramických komínů je tradiční komín Schiedel STABIL s klasickou keramickou vložkou se zadním odvětráním.


V portfoliu nerezových třívrstvých komínů jsou komíny s vnitřní keramickou vložkou – Schiedel KERASTAR nebo s vnitřní nerezovou vložkou – Schiedel ICS nebo Schiedel PERMETER. Ten se vyznačuje barveným pláštěm z komaxitované oceli. Nerezové komíny jsou oblíbené pro svou nízkou hmotnost, lze je instalovat uvnitř i vně objektu a jejich montáž je velmi rychlá.

Novinkou v portfoliu společnosti Schiedel je krbový modul KINGFIRE, integrovaný do paty komínového tělesa. Je nabízen ve třech variantách a pro svůj unikátní design získal řadu prestižních mezinárodních ocenění jako Reddot award, Iconic award či GRAND PRIX For Arch za nejlepší výrobek.

Produkty Schiedel můžete shlédnout v pavilónu 2, stánek 332.

Více informací o produktech naleznete na www.schiedel.cz




Profesionální měřicí přístroje TESTO
pro efektivní kontrolu technického zařízení budov

TESTO, s. r. o.
Pavilon NA1, stánek 063


Zveme Vás do naší expozice na výstavě INFOTHERMA 2018, která bude probíhat od 22. do 25. ledna 2018 na výstavišti Černá louka v Ostravě.

V našem stánku jsou pro Vás připraveny zajímavé novinky ze světa profesionální měřicí techniky značky testo.

Jistě Vás zaujmou cenově výhodné jubilejní sady analyzátorů spalin testo 320 LXtesto 330-1/-2 LX s prodlouženou zárukou, dále pak termokamery testo 865-872, nový měřicí přístroj pro klima testo 440, přístroje z řady chytrých sond, nebo přístroje pro měření elektrických veličin.











TOMTON radiators – inovativní otopná tělesa s neotřelým designem

TOMTON s.r.o.
Pavilon NA2, stánek 210

Mladá česká společnost TOMTON Vás srdečně zve do svého stánku na veletrhu Infotherma 2018

Firma se zaměřuje na výrobu a prodej inovativních radiátorů, které nejen, že krásně vypadají, ale také zajišťují maximálně efektivní vytápění s důrazem na ekologické a úsporné fungování. V expozici najdete vystavené všechny produkty z portfolia společnosti – od radiátoru R1, s možností výběru z více než 5 000 motivů krytu, přes radiátory R2 a R3 s atraktivním moderním designem, až po zlatý hřeb sortimentu radiátor R4, jehož kryt je ze dřeva a dodává tak interiéru dojem luxusu. V expozici nebude chybět ani radiátor, který vyhrál prestižní designovou cenu Red Dot Award 2017.

Přijďte se nechat okouzlit něčím, co na trhu dosud nebylo a co nemůže chybět ve Vaší domácnosti. Otopná tělesa TOMTON vytváří teplo domova nejen topením, ale i pouhým pohledem. Nevěříte? Přijďte se přesvědčit a pociťte na vlastní kůži nezaměnitelné kouzlo radiátorů TOMTON.







Vaillant – komplexní řešení pro vytápění a ohřev teplé vody

Vaillant Group Czech s.r.o.
Pavilon A2, stánek 320

Značka Vaillant patří k předním výrobcům tepelné techniky v Evropě již od roku 1874. Její výrobní sortiment zahrnuje plynové kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, solární systémy a regulační techniku.


V současnosti klade Vaillant důraz zejména na využívání obnovitelných zdrojů energie, ale také zajištění té nejlepší servisní a technické podpory pro své partnery a zákazníky.

Koncem loňského roku přibylo v portfoliu Vaillant závěsné tepelné čerpadlo o výkonu 3 kW a letos se nabídka rozšíří o tepelná čerpadla s vestavěnou rekuperací.

Naše produkty si můžete přijít osobně prohlédnout v termínu 22.-25.1.2018 na výstavu Infotherma v Ostravě. Najdete nás v pavilonu A2 na stánku č. 320.




VIADRUS, tradiční český výrobce kotlů, radiátorů a kamen,
nebude chybět ani na výstavě Infotherma 2018

VIADRUS a.s.
Pavilon NA2, stánek 200

Zveme vás k návštěvě velkého stánku VIADRUS na nadcházejícím ročníku mezinárodního veletrhu Infotherma 2018 v Ostravě na výstavišti Černá louka.


Stejně jako loni i v roce 2018 naleznete na stánku českého výrobce VIADRUS a.s. nejen oblíbené kotle zařazené do kotlíkových dotací, ale i horké novinky, jako například nízký automatický kotel VIADRUS A4W zařazený v 5. emisní třídě vhodný pro malé kotelny, nebo litinový atmosférický plynový kotel G42 ECO v inovovaném designu s doplňkovým 100 litrovým ohřívačem TUV VIADRUS OV-100 L. I tento kotel je samozřejmě v ekodesignu. Nebudou chybět ani nová krbová kamna představená na závěr roku 2017 nebo litinové radiátory DAFNE v retro designu. Novinek ale bude víc, takže návštěvu našeho stánku určitě nevynechejte. Najdete na něm i tým zkušených profesionálů, kteří vám rádi předvedou produkty a zodpoví veškeré dotazy.

Veletrh Infotherma 2018 probíhá od 22. ledna do 25. ledna 2018 v Ostravě na výstavišti Černá louka. Stánek VIADRUS je umístěn, jako již tradičně, v pavilonu NA2 a má číslo 200. Věříme, že i letos u vás expozice VIADRUS zaboduje a opět vyhraje ocenění návštěvníků za nejlepší stánek veletrhu, stejně jako v minulých letech. Hlasovat pro nás můžete i v anketě „TOP VÝROBKY OD VYSTAVOVATELŮ INFOTHERMY 2018“, kam jsme přihlásili náš inovovaný automatický litinový kotel na dřevní pelety s automatickým zapalováním VIADRUS A0C-LP s výkonovým rozsahem 5-32 kW (podle počtu článků). Kotel je samozřejmě zařazen do kotlíkových dotací a je v ekodesignu a 5. emisní třídě. Předem děkujeme za vaše hlasy.

 
 
Reklama