Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyberte si komín HELUZ a získejte příspěvek 1 000 Kč na jeho revizi

Pro všechny, kdo plánují stavět, poptávají materiál a řeší, jaký komín pro svůj nový dům vybrat, připravila společnost HELUZ speciální podzimní akci. Každý zákazník, který si do konce roku objedná TOP komín HELUZ, tedy komínový komplet nebo ucelený komín HELUZ Izostat, Multi, Izostat DUO nebo Multi DUO, dostane příspěvek na jeho revizi před uvedením do provozu.

HELUZ Izostat DUO
HELUZ Izostat DUO

Při používání komínu je velmi důležité myslet na bezpečnost, pravidelně ho kontrolovat a čistit. U nového komínu musí být provedena revize již před jeho prvním uvedením do provozu a revizní zprávu je potřeba doložit ke kolaudaci. Revizi spalinové cesty provádí na základě Nařízení vlády č. 91/2010 Sb. odborně způsobilá osoba, která je držitelem živnostenského oprávnění v oboru kominictví a zároveň revizním technikem.

Společnost HELUZ, český výrobce komplexního cihelného systému pro hrubou stavbu, jehož součástí jsou také moderní komínové systémy, připomíná důležitost revize komínu před prvním zatopením podzimní akcí pro zákazníky a nabízí jim k vybranému sortimentu komínů bonus v podobě příspěvku 1 000 Kč vč. DPH na jejich revizi.

 
Jednoprůduchový komín HELUZ
Jednoprůduchový komín HELUZ

TOP komíny HELUZ, na které je možné příspěvek získat, mají kvalitní keramické tenkostěnné nebo izostatické vložky, které jsou použitelné pro všechny typy paliv včetně biomasy, pelet, štěpek a jiných. Bez problémů zvládnou i náročné požadavky při přetlakovém provozu. Jsou téměř nenasákavé, takže splňují i požadavky pro mokrý provoz.

Unikátní broušené cihelné komínové tvarovky těchto systémů zajišťují vysoký tepelný odpor komínového pláště a přesné zdění. Manipulace s nimi je vzhledem k jejich rozměrům a malé hmotnosti snadná a montáž komínu je díky tomu rychlá a jednoduchá.

Po objednání komínu dostane zákazník veškeré komponenty potřebné pro výstavbu komínu, od obvodových komínových tvarovek až po nádobku na kondenzát, i všechny spojovací hmoty a pomůcky pro zdění a nemusí již nic dalšího složitě shánět.

 
637x200-revizekominu-tisk

O příspěvek 1 000 Kč vč. DPH na revizi komínu může požádat každý, kdo si objedná některý z TOP komínů HELUZ v době od 12. 10. do 31. 12. 2015 u vybraného prodejce stavebního materiálu HELUZ a splní podmínky akce uvedené na stránkách www.heluz.cz.

 
 
Reklama