Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CIKO představuje zdokonalený firemní web

Průzkum trhu odhalil, že téměř 20 % zákazníků si zvolí nevyhovující komínový systém k předpokládanému způsobu užití. Často se také setkáváme s tím, že jak pro koncového zákazníka, tak někdy i pro projektanta, je značně obtížné orientovat se v různorodé nabídce komínových systémů. Především správná volba komínového systému je podstatná pro bezproblémový a bezpečný provoz připojeného spotřebiče. Už při prvotních úvahách o tom, jaký komín si vlastně vybrat, je totiž nutné, ale někdy téměř nemožné, zorientovat se v rozsáhlé nabídce na trhu - najít si spolehlivý a jednoznačný počáteční bod. Takový bod, který zodpovědně a profesionálně odpoví na všechny otázky pro detailní specifikaci parametrů komínového systému a vlastně celé spalinové cesty.

Ve snaze ulehčit zákazníkovi toto jeho první rozhodnutí, připravilo CIKO® na svých webových stránkách www.ciko-kominy.cz novinku v podobě přehledného grafického navigátoru, který každému zájemci pomůže vybrat správný typ komínového systému podle toho, jakým druhem paliva a v jakém typu spotřebiče bude topit. Struktura příkladů paliv a spotřebičů je zde navržena způsobem srozumitelným i pro laické návštěvníky.

Princip navigace je velmi jednoduchý a zákazník tak může již po prvním kliknutí získat informace o komínovém systému, který odpovídá jeho základním představám. V případě hlubšího zájmu je možné okamžitě získat podrobnější informace, např. o jednotlivých komponentech komínových systémů. Následné upřesňování parametrů vybraného komína může probíhat různou formou.

Jako samozřejmou součást svých služeb považuje společnost CIKO® elektronické i telefonické technické poradenství včetně komplexního návrhu komína i výpočtu spalinové cesty. Webové stránky také umožňují v on-line kalkulačním programu sestavit specifikaci konkrétního komínového systému a odeslat ji jako nezávaznou poptávku výrobci.

Nepřehlédnutelným prvkem provedených změn na webových stránkách je i propracovaný moderní design, který rovněž přispívá ke zvýšení přehlednosti a rychlejší orientaci. Je tak snadné dostat se bez dlouhého klikání rychle a pohodlně k požadované informaci, a to při optimální úrovni detailu zobrazených informací.

Nová podoba webových stránek www.ciko-kominy.cz filozofii efektivity, kreativity a účelnosti beze zbytku naplňuje. Jednoduše a kvalitně.


CIKO s.r.o.
logo CIKO s.r.o.

Výrobce a dodavatel keramických a nerezových komínových systémů CIKO, které nabízí řešení pro odkouření libovolného spotřebiče a všechny druhy paliv. Kromě vlastních komínů nabízíme rovněž parotěsné prostupy CIKO STOPER pro bezpečné zabudování komínu do ...