Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

EkoScroll je se svými kotli připravený na druhou vlnu kotlíkových dotací.

Zájemci o pořízení nového kotle ve 2. vlně kotlíkových dotací mohou u EkoScrollu vybírat kotle kombinované na uhlí a pelety, ale také kotle výhradně na spalování pelet.

Zájemci o pořízení nového kotle ve druhé vlně kotlíkových dotací mohou u EkoScrollu vybírat ze širokého sortimentu výrobků. Firma má připravené pro svoje zákazníky jak kotle kombinované na uhlí a pelety, tak i kotle výhradně na spalování pelet. Kombinované kotle ALFA na uhlí a pelety jsou dodávané ve výkonové řadě 19, 25, 28, 32, 38, 42 a 49 kW. Tyto kotle jsou u zákazníků oblíbené především kvůli výjimečnému 5-ti tahovému výměníku z kotlového plechu o síle 6 mm a litinovému hořáku s otočnou retortou. Varianta kotle s předním umístěním zásobníku nachází uplatnění v úzkých kotelnách, kde není možné instalovat kotel standardních rozměrů.

Kotle BETA na dřevní pelety o výkonu 14, 18, 25, 28 a 37 kW jsou od roku 2016 novinkou v sortimentu. Tyto kotle splňují náročné požadavky uživatelů peletových kotlů jako je účinnost převyšující 90%, nízká spotřeba elektrické energie a paliva, automatické zapalování a vyhasínání hořáku, automatická modulace výkonu kotle a možnost doplňování zásobníku kotle z externího zásobníku. U všech modelů kotlů firma nabízí možnost ekvitermního řízení směšovacích ventilů topných okruhů a dálkového ovládání přes internet.

ekoscroll kotle kombinované na uhlí a pelety, kotle  na spalování pelet
 
 
Reklama