Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Skrytý komfort pro Váš dům s podlahovým vytápěním od Uponoru

Každý čtvereční metr Vašeho domova může být využit dle Vašeho přání, bez jakéhokoliv omezení. Získáte větší prostor a ušetříte až 12 % energie a provozních nákladů za rok v porovnání s konvekčním systémem.

Výběrem jednoho z našich systémů podlahového topení získáte vhodné a spolehlivé zařízení. Za prvé: Podlahové vytápění je zdravý způsob vytápění, který nepodporuje cirkulaci prachu v místnostech a je tutíž vhodný také pro alergiky. Za druhé: Příjemné sálavé teplo z podlahového vytápění osálává přímo Vaše tělo, takže se vynechává prvotní ohřev vzduchu v místnosti. Výsledek: Stejná tepelná pohoda, avšak s o 2°C nižší teplotou v místnosti. A to je právě výhoda pro Vaše zdraví, protože teplo u nohou a chladnější vzduch v oblasti hlavy je právě to, co Vaše tělo potřebuje.

Výhody
  • Každý čtvereční metr Vašeho domova může být využit dle Vašeho přání, bez jakéhokoliv omezení.
  • Získáte zdravý životní prostor
  • Ušetříte až 12% energie a provozních nákladů za rok v porovnání s konvekčním systémem
  • Možnost použití různých zdrojů energie, ale nejlépe s obnovitelnými zdroji energie
  • Vysoká úroveň tepelného komfortu díky propracovanému systému regulace
podlahovka Klett Uponor teplovodní

UPONOR, s.r.o.
logo UPONOR, s.r.o.

Kdo jsme? Ve společnosti Uponor přemýšlíme o vodě pro budoucí generace. Naše nabídka, včetně bezpečné dodávky pitné vody, energeticky účinného sálavého vytápění nebo chlazení a spolehlivé infrastruktury, umožňuje udržitelnější životní prostředí.

 
 
Reklama