Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová webová prezentace společnosti GIACOMINI CZECH

Společnost GIACOMINI CZECH, s.r.o. spustila na konci srpna 2014 novou webovou prezentaci. Najdete ji na adrese www.giacomini.cz. Zbrusu nové webové stránky jsou navržené a postavené s citem a znalostí potřeb našich zákazníků. Naším cílem je, aby byly uživatelsky přátelské a aby zákazníci snadno a rychle nalezli informace o produktech a službách naší společnosti.

Původní podoba webu giacomini.cz nám sloužila dlouho a sloužila dobře. S postupným nárůstem potřeby zveřejňovat stále více informací a potřeby členit tyto informace do nové, širší struktury, nastala potřeba přejít na nové řešení webových stránek. Důvodem změny je také sjednocení korporátního designu webových stránek v rámci skupiny GIACOMINI a přechod na modernější redakční systém.

Giacomini podlahové topení vytápění kulové kohouty potrubí armatury
Titulní stránka nové webové prezentace s animovaným bannerem

Při tvorbě nového, moderního webu jsme kladli důraz zejména na přehlednost, jednoduchost a intuitivní ovládání. Celý design webu je „pružný“ a umí se přizpůsobovat i malým displejům chytrých telefonů a tabletů bez ztráty přehlednosti a snadné ovladatelnosti.

Struktura webu dodržuje logiku nastolenou v předchozí verzi, tedy horizontální menu s hlavními stránkami a podstránkami. Levé boční menu bylo zrušeno. Nahrazuje ho karusel a obrázkové vertikální menu nad patičkou prezentace.

 

Dolní menu tematicky třídí informace o našem sortimentu do čtyř kategorií:

  • Podlahové vytápění – informace spojené se systémem podlahového topení GIACOMINI včetně případových studií řešení a rozpočtu pro byt a rodinný dům
  • Projekce a montáž – naše výpočtové a projekční programy pro podlahové topení GIACOMINI ke stažení, technické podklady pro projektování podlahového topení a informace o našich montážních systémech
  • Armatury – vše o kulových kohoutech, které jsou tradičně se značkou GIACOMINI spojovány
  • Úspora energie – informace o možnostech regulace a řízení spotřeby energie při vytápění a chlazení se systémy GIACOMINI
Giacomini podlahové topení vytápění kulové kohouty potrubí armatury
Katalog zboží spojený s e-shopem nabízí velké obrázky jednotlivých výrobků a s technickou dokumentací a možností produkt objednat

Samozřejmostí je katalog zboží. Unikátnost našeho řešení spočívá v jeho spojení s e-shopem. Technická dokumentace je snadno a rychle dostupná vždy u jednotlivých výrobků. Ty lze zároveň rychle zakoupit.

Novinkou je vyhledávač zrušených – vyřazených prodejních kódů. Stačí vyplnit kód a systém sám nabídne nový prodejní kód (pokud nebyl výrobek bez náhrady zrušen) i s prolinkem do e-shopu pro okamžité objednání.

Další novinkou je výprodej zboží za zvýhodněné ceny.

Propracovanější je také import objednávky, kdy lze do okna pro import bez problémů vložit i zkopírované buňky z programu MS Excel.

Nutností je dnes propojení firemních stránek se sociálními sítěmi. Na dotazy našich zákazníků jsme schopni reagovat prostřednictvím Google+ a Facebooku.

Giacomini podlahové topení vytápění kulové kohouty potrubí armatury
Přehledně členěná stránka s kontakty a se zaměstnanci ve firemních barvách
Giacomini podlahové topení vytápění kulové kohouty potrubí armatury
Článek o rodinném stříbru GIACOMINI – kulových kohoutech
Giacomini podlahové topení vytápění kulové kohouty potrubí armatury
Článek k podlahovému topení obsahující modelový rozpočet na realizaci podlahového topení

Věříme, že se bude nový web společnosti GIACOMINI CZECH, s.r.o. líbit a že se na něj budou naši zákazníci rádi vracet.

Tým společnosti GIACOMINI CZECH, s.r.o.


GIACOMINI CZECH, s.r.o.
logo GIACOMINI CZECH, s.r.o.

Firma GIACOMINI S.p.A. je jedním z předních světových výrobců mosazných topenářských armatur. Hlavním cílem všech výrobků a systémů značky GIACOMINI, ať již v oblasti vytápění anebo v oblasti chlazení, je dosažení tepelné pohody u co možná největšího ...