Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Designový termostat Raychem GREEN LEAF nyní i do běžné el. krabice

Designový termostat Raychem GREEN LEAF, který byl původně určen pro anglický trh, již v září k dostání pro instalaci i do běžné elektroinstalační krabice používané v ČR. Programovatelný termostat s jedinečnou 12letou zárukou pro každý topný systém.

Dopřejte si komfort a neutrácejte zbytečně za elektřinu. Naše Raychem podlahové topné systémy jsou navrženy tak, aby minimalizovaly náklady na elektrickou energii.

GREEN LEAF je dotykový termostat s moderním vzhledem, který se instaluje do univerzální hluboké elektroinstalační krabice pod omítku.


Přehled funkcí:
  • Velký a přehledný dotykový displej
  • Snadná a rychlá navigace
  • Jedno univerzální tlačítko pro změnu programu, uložení hodnoty a vypnutí
  • Možnost nastavit 4 teploty v úseku 24 hodin
  • 3 provozní režimy (Ruční režim Komfort - 1 teplota a ruční ovládání zap./vyp., Týdenní režim - až 4 teploty za 24 hodin, Vypnuto - letní režim)
  • Zpětná kompatibilita podlahového čidla s ostatními termostaty Raychem (NRG, R-TE). Lze provést upgrade stávajících Raychem termostatů výměnou instalační krabice.

Raychem topné systémy
logo Raychem topné systémy

Elektrické topné systémy. Vynálezce samoregulační technologie. Úsporné elektrické podlahové topení, ochrana okapů a svodů, venkovních ploch a potrubí. Detekce úniku kapalin s mimořádnou přesností. HWAT - Energeticky a ekonomicky úsporný systém pro ...

 
 
Reklama