Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Elektrické podlahové topení do novostaveb

Úsporné vytápění objektů pomocí topných kabelů řízené centrální regulací s možností ovládání přes mobilní aplikace.

Dnešní nízkoenergetické domy mají tak malé tepelné ztráty, že instalace tepelného čerpadla se nemusí vždy vyplatit. Při hledání vhodného způsobu vytápění novostavby je potřeba porovnat pořizovací náklady na vytápění, tzn. topný systém a kvalitní regulaci domu.

Kvalitní regulací myslíme centrální řídící systém, který dokáže nezávisle na sobě regulovat každou místnost v domě na jinou teplotu s jiným časovým programem. Tzn. například v koupelně topíme na jinou teplotu a v jinou dobu než např. v obývacím pokoji, nebo ložnici. Díky kvalitní regulaci uspoříme značnou část provozních nákladů na vytápění bez omezení komfortu vytápění.

Dnes už se stává standardem, že topení lze řídit na dálku pomocí mobilního tabletu, nebo mobilu. Zároveň máme přehled o jednotlivých místnostech, jestli se tam topí a na jakou teplotu je místnost vytápěna. S cenou pořizovacích nákladů souvisí doba návratnosti systému.

Námi instalované systémy el. podlahového vytápění nemají předepsané žádné servisní prohlídky, ani nejsou předepsány z důvodu záruk. Na naše instalace poskytujeme nadstandardní záruky na topné kabely v délce 10-20 let, na regulaci vytápění poskytujeme záruky 2-5 let. Pro více informací kontaktujte naší firmu ELMATERM s.r.o. Máme v tomto oboru dlouhodobé zkušenosti.


Elmaterm s.r.o.
logo Elmaterm s.r.o.

Instalujeme tepelná čerpadla, klimatizace a fotovoltaické elektrárny včetně nabíjecích stanic pro elektromobily. Dále dodáváme samoregulační topné kabely a topné rohože. Instalujeme vytápění okapů a střech, dále ohřev potrubí a venkovních ploch proti ...

 
 
Reklama