Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Videoukázka montáže - rozdělovač Uponor, 1. díl

Společnost Uponor klade důraz na podporu a servis svým zákazníkům, proto pro Vás připravila podrobné montážní video příručky, které mají jednoduše ukázat správné postupy montáží.

První díl je zaměřen na montáž plastových rozdělovačů podlahového vytápění – od složení rozdělovače, přes napojení jednotlivých smyček, napuštění, odvzdušnění a natlakování systému, až po nastavení průtoků na jednotlivých smyčkách a obnovení továrního nastavení rozdělovače.

Zde uvedené video není samozřejmě jediné a proto vás v dalších dílech společnost Uponor seznámí s podrobnou montáží rozdělovače s mísící sadou a zapojení a zprovoznění zónové regulace. Společnost Uponor věří, že kromě školení, které standartně nabízí, jsou video příručky dalším ideálním způsobem, jak zákazníka názorně seznámit se správnou montáží výrobků.




UPONOR, s.r.o.
logo UPONOR, s.r.o.

Kdo jsme? Ve společnosti Uponor přemýšlíme o vodě pro budoucí generace. Naše nabídka, včetně bezpečné dodávky pitné vody, energeticky účinného sálavého vytápění nebo chlazení a spolehlivé infrastruktury, umožňuje udržitelnější životní prostředí.