Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

HOTJET na Interclima 2013

Hotjet tepelná čerpadla Interclima Paříž

Francie/ Paříž-Nord-Villepinte 4.11. – 8.11.2013

Interclima patří spolu s BATIMAT a IDEO BAIN do série tří nejvýznamnějších výstav ve Francii. Letos je během pěti dnů navštívívilo 353 632 odborných návštěvníků (z toho 19 % zahraničních). Své zboží a služby prezentovalo 2526 vystavovatelů, z nichž 45 % bylo zahraničních. Naše společnost HOTJET se této celosvětově jedinečné přehlídky napříč odvětvími účastnila také. Cílem bylo nejen expandovat na evropský trh, ale také ověřit si, jak na bezkonkurenčně největší vystavovatelské akci naše tepelná čerpadla obstojí.

Do zemí západní Evropy exportujeme úspěšně již řadu let a výstavu Francii jsme si nevybrali náhodou, spatřujeme v této zemi obzvláště velký potenciál. V těchto souvislostech jsme zároveň chtěli účastí na Interclima 2013 v Paříži podpořit naše stávající obchodní partnery.

Kromě veletrhu probíhal také doprovodný program plný setkání a odborných besed, stejně tak jako prezentace nejzajímavějších projektů a firem. Těm nejlepším byly uděleny ceny včetně Innovation Awards, Energy Performance + Architecture Award a Smarthome Awards.

Nadělte si tepelné čerpadlo HOTJET pod stromeček za cenu, která tu ještě nebyla

Hotjet tepelná čerpadla
 
 
Reklama