Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelná čerpadla vzduch/voda od výrobce Mitsubishi Electric

Výrobce Mitsubishi Electric přichází opět na trh s dvěma inovovanými řady tepelných čerpadel vzduch/voda s názvy Power Inverter a Zubadan Inverter - New Generation pro rok 2015/2016.

Řada s názvem Power Inverter - New Generation je určena především pro vytápění o ohřev teplé vody v pasivních, nízkoenergetických a menších rodinných domech. Rozsah jmenovitých topných výkonů se nabízí již od 4 kW až do 12 kW při podmínkách A2/W35 (podle DIN EN 14 511). Podle nove směrnice ErP (Energy related Product) tato inovovaná řada tepelných čerpadel dosahuje energetické třidy A++.

Tepelná čerpadla s názvem Zubadan Inverter - New Generation jsou určena nejen pro novostavby, ale i pro rekonstrukce starších zástaveb a větších objektů. Rozsah jmenovitých topných výkonů se nabízí od 8 kW do 23 kW při podmínkách A2/W35 (podle DIN EN 14 511). Podle nove směrnice ErP (Energy related Product) tato inovovaná řada tepelných čerpadel dosahuje energetické třidy A++.

Rozsah použiti s touto technologií je velmi široký a je garantován od teploty venkovního vzduchu -28 °C do +35 °C s výstupní teplotou topné vody až 60 °C, a to zcela bez nutnosti použiti jakéhokoli elektrického dohřevu. Odlišující vlastností řady Zubadan Inverter od běžných inverterových tepelných čerpadel je schopnost poskytovat stálý topný výkon až do venkovní teploty -15 °C.

více informací k tomuto sortimentu naleznete na: www.zubadan.cz.



nukumi s.r.o.
logo nukumi s.r.o.

Dodávka, montáž a servis zařízení od výrobce Mitsubishi Electric. Technická školení a poradenství pro projekční a montážní firmy na vytápění a chlazení s tepelnými čerpadly typu vzduch-voda, země-voda a vzduch-vzduch vč. systémů regulace a jejich řízení.

 
 
Reklama