Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Snižte tepelné ztráty a maximalizujte úspory s novou 50l vyrovnávací nádrží

Panasonic zařadil do své nabídky zcela novou 50l vyrovnávací nádrž, která je ideální k zvětšení celkového objemu zásobníků vody, čímž maximalizuje účinnost systémů tepelných čerpadel Aquarea.

Vyrovnávací nádrže se u tepelných čerpadel vzduch-voda používají pro zvětšení objemu vody v systému a odstranění krátkých cyklů chodu kompresoru tepelného čerpadla. Uživatel tak díky tomu dostává účinnější systém. Tento nový přírůstek do rodiny Aquarea je nákladově i energeticky velmi efektivní, přičemž po instalaci nevyžaduje téměř žádnou údržbu. S automatickým odvzdušňovacím ventilem (AAV) maximalizuje nová 50l vyrovnávací nádrž Aquarea efektivitu a účinnost stávajících systémů vytápění.

Jednotka s dvojicí úchytů, PU izolací a esteticky bílým krytem, je ideální pro rychlou a snadnou instalaci na stěnu i ve stísněných prostorech.

„Doporučujeme uživatelům používat naši novou 50l nádrž pro zajištění efektivní tepelné výměny nebo teplotní regulace. Použití 30 - 50l nádrže je navíc optimální pro dosažení dostatečného objemu vody v systému,” říká Jakub Šachl, Product and Key Account Manager Panasonic CZ.

Díky výkonové řadě od 3 kW až po 16 kW, mají zákazníci v případě značky Panasonic Aquarea možnost vybírat z nejširší nabídky tepelných čerpadel na našem trhu a zvolit tak systém vytápění i chlazení přesně podle potřeby. Zvláště vhodná jsou tepelná čerpadla Aquarea pro novostavby a rekonstrukce projektů, kdy nabízená řešení jsou nákladově efektivní a šetrná k životnímu prostředí.

Pro více informací o nádržích nebo řadě Aquarea, navštivte stránky www.aircon.panasonic.eu.



Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)
logo Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)

Společnost Panasonic je jedním z předních světových výrobců klimatizačních systémů a tepelných čerpadel. V tomto oboru má přes 60 let zkušeností. Své produkty vyváží do více než 120 zemí a dosud vyrobila více než 200 miliónů kompresorů.

 
 
Reklama