Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové téma ALPHA3 v Grundfos Ecademy

Nové oběhové čerpadlo ALPHA3 pro snadné hydronické vyvážení otopných soustav je již na trhu. S jedinečnými výhodami systému ALPHA3 se můžete blíže se seznámit v Grundfos Ecademy.


Prezentace a krátká videa, proč je důležité mít otopný systém vyvážený a jak to funguje krok za krokem, vám ukážeme v Ecademy.

Systém ALPHA3 je určen na vyvážení otopných soustav rodinných domů s topnými tělesy, či podlahovým vytápěním. Skládá se z oběhového čerpadla ALPHA3, přídavného modulu ALPHA Reader a aplikace pro smartphony "Grundfos GO Balance".

Grundfos Ecademy je interaktivní způsob školení pro všechny topenáře a instalatéry, kteří mají zájem zvýšit své profesionální znalosti o čerpadlech. Lépe pochopíte naše technologie, více se seznámíte s našimi čerpadly a budete si tak více jistí jejich výhodami, instalací a servisem.


Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 
Reklama