Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výměník tepla tepelného čerpadla LG THERMA V je odolný proti korozi

Venkovní výměník tepla LG má hliníkové lamely s povrchovou úpravou v podobě protikorozního epoxidového nátěru zlaté barvy na ochranu proti korozi. Tím jsou dlouhodobě zachovány vynikající vlastnosti z hlediska přenosu tepla.

Co je LG THERMA V?

LG THERMA V, které funguje na principu tepelného čerpadla typu vzduch - voda, je produkt určený pro nové a renovované budovy. Systém THERMA V je vybaven pokročilou technologí topení a ztělesňuje ekonomicky výhodné a přitom ekologicky šetrné řešení vytápění s využitím obnovitelných přírodních zdrojů.

Výměník tepla odolný proti korozi

Venkovní výměník tepla LG má hliníkové lamely s povrchovou úpravou v podobě protikorozního epoxidového nátěru zlaté barvy na ochranu proti korozi. Tím jsou dlouhodobě zachovány vynikající vlastnosti výměníku z hlediska přenosu tepla, zatímco výměníku bez úpravy Gold Fin postupně ztrácejí účinnost v důsledku povrchové koroze.

výměník tepelného čerpadla LG therma v odolný proti korozi

Spolehlivost při nízké teplotě

Regulace tlaku systému THERMA V zvyšuje tepelný výkon díky stabilnímu provozu při nízké okolní teplotě.

tepelné čerpadlo regulace therma v LG electronics

LG Electronics CZ
logo LG Electronics CZ

LG Electronics, divize KLIMATIZACE Therma V Komerční klimatizace Klimatizace pro obytné budovy Získejte kontrolu nad teplotou prostoru, ve kterém pobýváte. Dopřejte správnou provozní teplotu také serverům a další počítačové technice ve vaší firmě. ...

 
 
Reklama