Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AC Heating v zahraničí

Od založení společnosti KUFI INT s.r.o. v roce 2006 uběhla již řada let. Z malé plzeňské firmy jsme se vypracovali do bodu, kdy jsme jedním z největších dodavatelů tepelných čerpadel v České republice. V dnešní době se firma plně etablovala na českém trhu a postupně pokračuje v rozvoji svých obchodních aktivit do zahraničí.

Od počátku klademe důraz na vysokou kvalitu teplených čerpadel, sofistikovanost našeho řídicího systému xCC (x Cascade Control) a maximální efektivitu vytápění. Jako první jsme na českém trhu uvedli regulaci výkonu tepelného čerpadla frekvenčním měničem, 7mi letou záruku nepodmíněnou servisními prohlídkami a v neposlední řadě ovládání přes internet a s tím spojenou službu dálkové správy. Cílem všech těchto kroků je maximální spokojenost našich zákazníků.

Naše zařízení zvyšují životní úroveň, komfort bydlení, chrání životní prostředí a zároveň jsou velmi úsporná. Tento fakt dokládají měření tepelných čerpadel značky AC Heating ze zkušebny certifikované EHPA. celoroční topný faktor našich zařízení se pohybuje na úrovni tepelných čerpadel země-voda.

S rozvojem našich aktivit rostou nároky na administrativní, skladové, výrobní a školící kapacity. Proto jsme v tomto roce otevřeli nové firemní sídlo v Plzni Letkově.


Firemní sídlo v Plzni Letkově

Díky kvalitě, vysoké spolehlivosti zařízení, sofistikovanému řídicímu systému a vysoké účinnosti zaznamenala tepelná čerpadla AC Heating úspěch i na zahraničních trzích. Nehledě na to, ve které zemi je tepelné čerpadlo Convert AW instalováno, klademe důraz na špičkové provedení instalace i kvalitní záruční a pozáruční servis. Tento model, vyvinutý a vyzkoušený v českém prostředí je plně funkční a aplikovatelný na trzích dalších států, nejen v rámci EU.

První zahraniční zkušenost jsme absolvovali v Irsku (2009). Tento trh je pro nás specifický zejména velkým počtem průmyslových instalací (zemědělství, hotely, domy s pečovatelskou službou, veřejná koupaliště atd.). Například přizpůsobením regulace xCC potřebám a požadavkům chovu vepřů jsme dokázali jednotlivé vepříny vytápět nejen efektivně, ale zejména s ohledem na požadavky různých teplot pro konkrétní věkové skupiny chovaných zvířat. Výsledkem je funkční (dnes již standardizovaný) systém, šitý na míru velkým farmám, vepřínům a dalším chovným zařízením. V současné době patříme v Irsku mezi špičku v odvětví tepelných čerpadel.


Brookfield Care Services, Irsko 2010

Benzina Malacky, Slovensko 2014

Naše další kroky vedly k bližším sousedům. V roce 2010 jsme realizovali první instalace na Slovensku. Zajímavostí je, že pro mnoho slovenských zákazníků jsme realizovali dodávku tepelného čerpadla také v Rakousku a Maďarsku.

Podobným způsobem jsme vstoupili na německý trh (2013). Německý zákazník je velmi náročný. Proto si tohoto trhu vážíme zejména s ohledem na přísné požadavky na kvalitu tepelných čerpadel, nutnou certifikaci, precizní provedení instalace, záruční i pozáruční podporu.


Schemmerhofen, Německo 2014

Nově rozvíjíme obchodní aktivity v Belgii (2014) a Velké Británii (2014).

Rozvoj zahraničního obchodu byl možný díky erudici a jazykové připravenosti týmu AC Heating. Společně s rozšířením našich aktivit na zahraničních trzích jsme také upravili regulaci xCC. Jedná se jak o změny z hlediska funkčnosti, tak i přizpůsobení různým jazykovým rozdílům. Dnes máme regulaci xCC ve variantách německé, anglické a vlámské/holandské.

Jsme společnost inovativní. Jako výrobce regulace xCC dokážeme reagovat na nestandardní přání zákazníka v podobě zakázkových úprav, a to nehledě na obtížnost zadání, vzdálenost, či jazykové rozdíly.


Tielt, Belgie 2014

Důkaz úspěchu celé společnosti AC Heating na jednotlivých zahraničních trzích netkví pouze v množství prodaných tepelných čerpadel, ale zároveň v potvrzení efektivity stávajícího přístupu k zákazníkům a kvality provedené práce. Expanze na zahraniční trhy znamená nejen velmi zajímavé obchodní příležitosti, ale také silný impuls k dalšímu zkvalitňování služeb.


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...