Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

VIDEO: Ocenění Zlatý AMPER 2017 pro tepelné čerpadlo Master Therm

Nejvyšší ocenění odborné komise soutěže Zlatý AMPER 2017 získalo tepelné čerpadlo AquaMaster Inverter a jeho využití ve vysoce sofistikovaných průmyslových aplikacích zpětného získávání tepla z výrobních a jiných procesů.

ZLATÝ AMPER 2017 - Brno



Gratulujeme celému Týmu Master Therm

Tepelné čerpadlo AquaMaster 90 Inverter umožňuje dosažení velmi vysoké účinnosti výroby průmyslového chladu a zpětného využití technologického tepla pro vytápění objektů a ohřev teplé užitkové vody.

Široký rozsah topného výkonu 7 až 48 kW a současně chladicího výkonu umožňuje využití v nejnáročnějších průmyslových úlohách. Díky elektronickému vstřikování chladiva dokáže jednotka pracovat ve velkém rozsahu vstupních i výstupních teplot. Ustálení na provozní parametry je extrémně rychlé díky prediktivnímu řízení, které je výsledkem dlouholetého výzkumu a vývoje.

Master Therm znovu prakticky dokladuje přednosti vlastní výroby, včetně systému řízení, který dalece přesahuje běžné využití tepelných čerpadel.


Master Therm tepelná čerpadla s.r.o.
logo Master Therm tepelná čerpadla s.r.o.

Master Therm je český výrobce tepelných čerpadel vzduch-voda, země-voda, voda-voda s certifikací EHPA a registrací pro dotace. Tepelná čerpadla s tradicí od roku 1994 pro rodinné i bytové domy a průmyslové objekty všech velikostí. Výroba, projekt, ...

 
 
Reklama