Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akce: Pořiďte si kondenzační kotel a natankujte plnou nádrž zdarma

ENBRA připravila od 1. října 2014 akční nabídku pro zájemce o koupi kondenzačních kotlů. K nákupu kondenzačního kotle značky Ferroli obdrží každý zákazník jako bonus palivovou kartu CCS s kreditem 1000 Kč a sadu figurek LEGO. Akční nabídka platí 3 měsíce a lze ji využít nejen u společnosti ENBRA, ale i na partnerských prodejnách.

Společnost ENBRA, která patří mezi přední české prodejce kotlů, připravila od 1. října 2014 akční nabídku pro zájemce o koupi kondenzačních kotlů. K nákupu kondenzačního kotle značky Ferroli obdrží každý zákazník jako bonus palivovou kartu CCS s kreditem 1000 Kč a sadu figurek LEGO. Akční nabídka platí tři měsíce a lze ji využít nejen u společnosti ENBRA, ale i na partnerských prodejnách.

AKCE u společnosti ENBRA a na partnerských prodejnách:
Pořiďte si KONDENZAČNÍ KOTEL FERROLI a získejte PALIVOVOU KARTU CCS s kreditem 1 000 Kč.

Všichni zákazníci, kteří si pořídí kondenzační kotel Ferroli v období od 1. 10. 2014 do 31. 12. 2014, získají jako dárek palivovou kartu CCS s kreditem 1 000 Kč. Akce se vztahuje na nákupy u společnosti ENBRA a u partnerských velkoobchodů označených plakátem. Karta s kreditem 1000 Kč bude zákazníkům předána během dodávky nového kotle. Dárek v hodnotě tisíc korun lze využít na více než 2 000 čerpacích a CNG palivových stanicích. Kromě poukazu na nákup paliva obdrží majitelé nového kotle Ferroli dvě LEGO figurky z limitované série Simpsonovi. Odměnu za nákup nových kotlů lze přitom čerpat opakovaně.

kupte KONDENZAČNÍ KOTEL FERROLI a získejte PALIVOVOU KARTU CCS

Kondenzační kotle Ferroli vynikají vysokou účinností při zachování kompaktních rozměrů. Díky široké škále modelů a výkonnostních variant patří tyto kotle mezi oblíbenou volbu jak pro domácnosti, tak pro firmy a menší výrobní provozy. Kondenzační technologie totiž využívá jako tepelný zdroj i spaliny, a plně tak zužitkuje výhřevnou energii odpadního tepla. Zatímco běžné kotle pracují s účinností kolem 90 až 93 %, kondenzační kotle mohou dosáhnout účinnosti až 109 % v závislosti na způsobu provozu. Tepelná technika Ferroli se navíc vyznačuje jednoduchou obsluhou a snadným napojením na další otopná zařízení, jako jsou solární systémy.

Společnost ENBRA je přední dodavatel kondenzačních kotlů značky Ferroli. Se značkou Ferroli spolupracuje ENBRA velmi úspěšně již více než dvacet let. Firma Ferroli Spa patří mezi nejvýznamnějších světové producenty topenářské a klimatizační techniky. Dlouholetá tradice výroby od roku 1955 zaručuje vysokou kvalitu a spolehlivost všech produktů. Díky zavádění moderních výrobních postupů a technologických novinek se výrobky firmy Ferroli vyznačují úsporným a velmi efektivním provozem, což oceňují zákazníci po celém světě.

Leták AKCE ke stažení