Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aliaxis Utilities & Industry nominována na Cenu dodavatelů RWE v plynárenských aktivitách

Naše společnost byla jako dodavatel elektrotvarovek FRIALEN® a PE tvarovek na tupo do plynárenství nominována v rámci oceňování dodavatelů společnosti RWE mezi pět nejlepších dodavatelů za rok 2014.

Od roku 2013 společnost RWE hodnotí své dodavatele ve čtyřech kategoriích – výstavba sítě, plynárenské aktivity, neplynárenské aktivity a BOZP. V každé kategorii nominuje podle předem stanovených kritérií pět nejlepších dodavatelů a z nich pak vybírá výherce. Slavnostní vyhlášení probíhá během tzv. Supplier’s day, který se letos uskutečnil 19. 3. 2015.


Naše společnost byla nominována v kategorii plynárenské aktivity a uspěla tak v široké konkurenci. Hodnotící kritéria jsou rozdělena do čtyř základních skupin. Mezi tzv. KO kritéria (při jejich nesplnění není dodavatel ani zařazen do výběru) patří nulová tolerance korupce, nulová tolerance ke kartelovým dohodám a také nulová úrazovost.

Dále jsou společnosti hodnoceny v oblasti kvality dodávek, tedy jejich spolehlivosti, flexibility, řešení reklamací apod.

Třetí skupina představuje přínos pro odběratele a hodnotí se podpora oboustranné efektivní spolupráce, poskytování zpětné vazby, návrhy technických řešení atd. RWE dále hodnotí transparentnost (cenové jednání, dodržování podmínek, účast v elektronické aukci aj.) a společenskou odpovědnost firem.

Jsme velmi rádi, že jsme uspěli v hodnocení podle náročných kritérií. Představuje to pro nás motivaci pro další zlepšování našich služeb. Děkujeme všem našim zaměstnancům i dodavatelům, díky kterým jsme nominace dosáhli.

Více o oceňování dodavatelů RWE


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...