Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyzkoušejte ETL Designer

ETL Designer je návrhový on-line konfigurátor pro projektanty, rozpočtáře a pracovníky nabídkových oddělení, s jehož pomocí si snadno a rychle sestavíte RS KOMBI sdružený rozdělovač nebo klasický trubkový rozdělovač.

Od jeho spuštění v roce 2017 bylo vytvořeno bezmála 20 000 jedinečných návrhů. Jeho hlavní předností je práce ve webovém prostředí a intuitivní ovládání. Využití je zcela zdarma, stačí se pouze zaregistrovat.

Podívejte se na instruktážní video pro ETL Designer

V rámci návrhu je možné opakovaně upravovat parametry rozdělovačů, kopírovat, měnit modul rozdělovače, zadávat hrdla závitová či přírubová, návarky pro teploměry, manometry a vypouštění, zadat úhel a v neposlední řadě můžete přidat stojany (nástěnnou konzoli) a tepelnou izolaci. Kóty mezi výstupy jsou minimální možné, doporučujeme je však zvětšit z důvodu lepší montáže a servisnímu přístupu.

Návrhy z ETL Designeru je možné exportovat do formátu dxf pro následné zpracování v cadovém prostředí, případně do xlsx, kdy základní parametry lze přenést do textového dokumentu.

V případě zájmu o objednávku po dokončení návrhu následuje kontrola a případná konzultace s obchodním oddělením. Po odsouhlasení všech změn je výstup zadán do výroby a následně expedován.

Ukázka výstupu z ETL Designer: Klasický trubkový rozdělovač
Ukázka výstupu z ETL Designer: Klasický trubkový rozdělovač

V rámci ETL Designeru zatím není možné vybrat možnost vrchního nátěru rozdělovače. Avšak je součástí každé nabídky, proto nezapomeňte zvážit tuto možnost, vyhnete se tak předčasným korozím na rozdělovači.

Ukázka RS Kombi se základním nátěrem
Ukázka RS Kombi se základním nátěrem
Ukázka RS Kombi s vrchním nátěrem
Ukázka RS Kombi s vrchním nátěrem

Vyzkoušejte ETL Designer


ETL-Ekotherm a.s.
logo ETL-Ekotherm a.s.

Výrobce a dodavatel technologických zařízení pro kotelny a předávací stanice. Expanzní automaty, sdružené RS KOMBI a klasické TRUBKOVÉ rozdělovače, hydraulické vyrovnávače HVDT. Výroba kompletně vystrojených sestav rozdělovačů a kompaktních předávacích ...