Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Změna počasí? ESBE nyní využívá cloudu

Představte si regulátor, který naučí dům, ve kterém je nainstalovaný, jak je vnitřní klima ovlivněno změnami počasí. Rovněž si představte, že má funkci, která pomáhá předpovídat reakci domu na změny počasí venku. Dovolte nám představit ESBE CRD.

ESBE CRD je extrémně chytrý produkt. Kromě toho, že se učí, dokáže také komunikovat s mobilním telefonem, tabletem, počítačem majitele domu nebo jinými zařízeními připojenými ke cloudu. V případě, že majitel domu sníží vnitřní teplotu, může ji zvýšit před svým příjezdem domů prostřednictvím svého mobilního telefonu nebo jiných zařízení.

Regulace teploty na míru

ESBE CRD je vybaven venkovním čidlem a jednotkou se snímačem vnitřní teploty, která slouží k nastavení teploty. Díky registraci odchylek mezi vnitřní a venkovní teplotou dokáže CRD navrhnout křivku tepla tak, že odpovídá konkrétnímu domu Postupem času tak generuje vyšší pohodlí a vyšší úspory energie. Ovladač lze přizpůsobit. To znamená, že CRD zjistí, jak je vnitřní teplota konkrétního domu ovlivněna povětrnostními podmínkami. CRD se naučí způsoby jak předpovídat reakce budovy na venkovní změny.

ESBE CRD v cloudu
ESBE CRD v cloudu

Vše v jednom balení

CRD je vybaven vším, co k instalaci potřebujete a ovládáním „vše v jednom“ a snímačem teploty v místnosti. Napájecí adaptér a venkovní snímač jsou typu „plug-and-play“. Snímač teploty v místnosti je naprogramován na bezdrátovou komunikaci s ovládacím prvkem.

Co dokáže ESBE CRD?

Cloud

Již jsme vysvětlili, že ESBE CRD se dokáže seznámit s domem, v kterém je nainstalovaný, a že ovladač předpovídá reakci domu a tak se zajistí, že se CRD spustí ve správný okamžik. Ale co dalšího dokáže?

  • CRD šetří energii tak, že se přizpůsobí domu, v kterém je nainstalovaný a venkovním povětrnostním podmínkám.
  • CRD lze ovládat přes cloud, z jakéhokoli místa, kde je připojení k internetu.
  • CRD zlepšuje pohodlí v domě díky rychlému a inteligentnímu ovládání teploty.
  • CRD dokáže plánovat různé aktivity a vy můžete zvýšit či snížit teplotu v jednotlivých místnostech.
  • CRD dokáže zasílat upozornění, pokud se stane cokoli, například pokud se v místnosti výrazně a náhle ochladí

Novinky od ESBE: ke stažení

 
 
Reklama