Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Značka NIBE získala prestižní ocenění Czech Business Superbrands 2016

O udělení ocenění Czech Business Superbrands 2016 obchodní značce NIBE rozhodla v rámci vícekolového výběrového řízení odborná komise Business Brand Council.

Základními kritérii hodnocení byly obchodní výsledky divize NIBE Energy Systems CZ a renomé značky NIBE. Superbrands, jejíž kolébkou je Velká Británie, je nejuznávanější nezávislou globální autoritou v oblasti hodnocení a oceňování obchodních značek.

„Ocenění značky NIBE si velmi vážíme. Kvalitní švédská tepelná čerpadla dovážíme do České republiky a na Slovensko již téměř deset let. Za tu dobu jsme si získali oblibu zákazníků, která se promítla do našich výborných obchodních výsledků. Právě na jejich základě nám odborná komise udělila titul Czech Business Superbrands 2016, který získávají jen úspěšné značky s dobrou pověstí. Toto ohodnocení bereme jako výzvu, abychom ve svém úsilí nepolevili a nadále naplňovali očekávání našich klientů,” konstatuje Jiří Sedláček, ředitel prodeje NIBE Energy Systems CZ, divize skupiny NIBE, která je od roku 2007 výhradním dodavatelem švédských tepelných čerpadel do České republiky a na Slovensko.


Kromě ekologických zařízení pro vytápění nabízí také produkty pro řízené větrání, akumulační nádrže a nerezové ohřívače vody NIBE. Tepelná čerpadla značky NIBE jsou vystavena v novém showroomu, který byl otevřen letos v dubnu v Dražicích, tuzemském sídle společnosti NIBE.

„Titul Business Superbrand není jen oceněním značky NIBE, ale také kvalitních tepelných čerpadel, jež naše divize dováží na český trh. Tato zařízení výrazně snižují energetickou náročnost nemovitostí a jsou šetrná k životnímu prostředí. Proto je podporuje také Ministerstvo životního prostředí, které spustilo na podzim loňského roku program Státního fondu životního prostředí - tzv. kotlíkové dotace. S jejich pomocí si mohou žadatelé z řad majitelů rodinných domů pořídit nové ekologičtější zdroje vytápění se státní podporou až 127,5 tisíc korun. Program prioritně zvýhodňuje obnovitelné a bezemisní zdroje, jako jsou tepelná čerpadla, a jeho cílem je do roku 2020 pomoci vyměnit minimálně 80 000 kotlů,” konstatuje Jiří Sedláček.


NIBE ENERGY SYSTEMS CZ
Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o.
logo NIBE ENERGY SYSTEMS CZDružstevní závody Dražice - strojírna s.r.o.

Divize NIBE ENERGY SYSTEMS zastoupená společností DZ Dražice. V nabídce NIBE jsou tepelná čerpadla všech typů. Venkovní jednotky vzduch-voda využívající venkovní vzduch a jsou vyrobené z kvalitní nerezové oceli a efektivně pracují až do teploty -25 °C. ...

 
 
Reklama