Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

NIBE spouští na Slovensku nový web

Společnost NIBE Energy Systems CZ, která je výhradním dodavatelem kvalitních švédských tepelných čerpadel NIBE do České republiky a na Slovensko, spustila nový web www.nibe.sk s partnerskou sekcí pro odborníky pracujícími s produkty NIBE.



Pod značkou NIBE se na český a slovenský trh dodávají ekologická zařízení pro vytápění – tepelná čerpadla, produkty pro řízené větrání, akumulační nádrže nebo nerezové ohřívače vody. Zájemci o jejich koupi nyní naleznou vše potřebné na novém webu www.nibe.sk, který odpovídá současným trendům. Je totiž uživatelsky přívětivý, přehledný a uzpůsobený pro prohlížení na tabletech a chytrých telefonech. Web je rozdělený do několika částí, v nichž se nachází popis jednotlivých technologií, seznamy produktů s přehlednými ceníky, formuláře nebo speciální partnerská sekce pro odborníky.

„V klientské sekci webu naleznou odborní partneři několik významných novinek, které jim podstatně ulehčí práci a umožní jim nalézt vše potřebné na jednom místě bez složitého vyhledávání - podklady pro projektanty, elektroschémata a hydraulická schémata, produktové, servisní a technické informace, dokumenty ze školení a v neposlední řadě aplikaci do mobilních telefonů a tabletů NIBE Servis pro rozeznávání chybových hlášení tepelných čerpadel. Materiály jsou přístupné pro všechny registrované, kteří se chtějí seznámit s naším sortimentem, zásadami správné instalace tepelných čerpadel NIBE nebo potřebují ke své práci znát jejich technické detaily. Zájemci se zde mohou navíc přihlásit na odborné školení nebo si zvolit vhodnou výkonovou velikost tepelného čerpadla NIBE pomocí simulačního programu NIBE DIM,” vysvětluje výhody nového webu Jiří Sedláček, ředitel prodeje NIBE Energy Systems CZ.


NIBE ENERGY SYSTEMS CZ
Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o.
logo NIBE ENERGY SYSTEMS CZDružstevní závody Dražice - strojírna s.r.o.

Divize NIBE ENERGY SYSTEMS zastoupená společností DZ Dražice. V nabídce NIBE jsou tepelná čerpadla všech typů. Venkovní jednotky vzduch-voda využívající venkovní vzduch a jsou vyrobené z kvalitní nerezové oceli a efektivně pracují až do teploty -25 °C. ...

 
 
Reklama