Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TČ země-voda AquaMaster Inverter 90I na výstavě Moderní vytápění 2017

Přijďte se podívat na výstavu Moderní vytápění 2017, kde jako příklad využití nejmodernějších technologií nabízí Master Therm tepelné čerpadlo AquaMaster Inverter 90I (AQ90I) s modulací topného výkonu od 7 do 48 kW.

tepelné čerpadlo AquaMaster Inverter 90I Master Therm

Úspěšná výrobní řada AquaMaster Inverter zahrnuje v současnosti 5 výkonových modelů, kde typ AQ90I tvoří nejnovější a nejvýkonnější agregát.

Použití nejmodernějšího scroll inverterového kompresoru s BLDC motorem umožňuje měnit otáčky v rozmezí 20-150 s−1 a řídit topný výkon ve velmi širokém spektru od 7 do 48 kW při podmínkách B0W35, což předurčuje nasazení jednotky pro vytápění větších objektů.

Stejně tak efektivně jako pro vytápění je možné jednotku používat pro chlazení (vodní chiller), kdy chladicí výkon je regulován v rozmezí od 9 do 55 kW při podmínkách 12/8 °C × 30/35 °C. Vestavěným kaskádním řízením Lan Master je umožněno vzájemně propojit až 16 agregátů, čímž lze topný nebo chladicí výkon podle potřeby navyšovat až do hodnot v řádu stovek kW. Za zmínku stojí úsporný chladicí okruh s nízkým objemem chladiva 4 kg.


Master Therm tepelná čerpadla s.r.o.
logo Master Therm tepelná čerpadla s.r.o.

Master Therm je český výrobce tepelných čerpadel vzduch-voda, země-voda, voda-voda s certifikací EHPA a registrací pro dotace. Tepelná čerpadla s tradicí od roku 1994 pro rodinné i bytové domy a průmyslové objekty všech velikostí. Výroba, projekt, ...

 
 
Reklama