Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Do konce října kamna na splátky Cetelem bez navýšení

V e-shopu KRBOVA-KAMNA.COM využijte sezónních slev a ušetřete na topení. Do konce října nabízíme nákup kamen na splátky se společností Cetelem, a to bez navýšení ceny.

Proč zvolit úvěr?

– stáváte se ihned majitelem zboží, se kterým můžete bez omezení disponovat – délku splácení můžete zvolit již od 6 měsíců
– úvěr můžete předčasně doplatit a ukončit tak smlouvu o úvěru – můžete se pojsitit proti neočekávaným životním situacím (zdravotní komplikace, příp. nezaměstnanost)

Vybrali jsme a připravili jsme pro Vás nejvhodnější formy splátkového prodeje ve spolupráci se společností CETELEM ČR a.s.. Cetelem je záruka stability společnosti BNP Paribas a navíc můžete získat kreditní kartu CETELEM v průběhu splácení.

Musíte splňovat pouze tyto základní podmínky:
– občan EU: prokážete platným občanským průkazem – věk od 18ti let – pravidelný a trvalý zdroj příjmu (nemusíte ho však dokládat!)

U každého produktu, který splňuje podmínky pro nabídku splátkového režimu, máte možnost vybrat si typ úvěru Cetelem, který Vám bude vyhovovat a spočítat si splátky on-line na webkalkulačce a vyplnit potřebné formuláře pro poskytnutí úvěru na stránkách Cetelem.

Pokud jste již držitelem karty CETELEM, je to pro Vás ještě snažší. Můžete čerpat finance až do výše již poskytnutého úvěrového rámce.

Jak nakupovat na splátky

Postupujte stejně jako při běžném nákupu. V sekci „Košík“ zvolte formu platby „splátkový prodej“. Po odeslání objednávky si zvolte typ úvěru, tzn. počet splátek, výši přímé platby, případně pojištění. Po potvrzení budete přesměrováni na formulář žádosti o úvěr, kde vyplníte všechny potřebné údaje a žádost odešlete k posouzení. V případě okamžitého schválení žádosti je vám ihned nabídnut tisk úvěrové smlouvy. Zároveň emailem obdržíte informace o schválení s odkazem, na kterém můžete smlouvu dotisknout dodatečně. V případě, že žádost není schválena automaticky, zůstává v systému a je posuzována pracovníky úvěrového oddělení Cetelem. O výsledku posouzení budete informováni prostřednictvím emailu. V případě schválení žádosti tisknete úvěrovou smlouvu na stránce „stav žádosti“ stejně jako v případě okamžitého schválení. Dvě vyhotovení úvěrové smlouvy podepiště a odešlete společně s doklady na naši adresu. Zboží vám dopravíme ihned po jejich obdržení.

 
 
Reklama