Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tradiční strojírenská výroba ve Vsetíně? Ano!

S.V.I.S. Trade a.s. již 4 roky pro Vás vyrábí kvalitní české mosazné tvarovky.

Firma S.V.I.S. Trade a.s. v roce 2011 navázala na tradiční strojírenskou výrobu ve Vsetíně a začala s vlastní produkcí mosazných tvarovek. Za necelé 4 roky jsme vyrobili statisíce kusů a rozšířili nabídku na tři řady mosazných fitinek.

UNIVERSAL

UNIVERSAL – tvarovka vznikla jako reakce na méně kvalitní výrobky z Asie, jedná se o fitinku klasického provedení, která je však o závit kratší oproti standardní formě. Výhodou této fitinky je cena nižší o cca 10–15 % oproti verzi STANDARD.

 
STANDARD

STANDARD – jedná se o fitinku, která má prodlouženou délku o jeden závit, tím se stává fitinka stabilnější a lépe plní své vlastnosti, cena oproti provedení UNI je tedy vyšší.

 
TOP

TOP – masivní fitinka, široká dosedací plocha, vysoká kvalita provedení, cenově dražší oproti provedení STD (časté využití na těsnění ve výrobě solárních panelů).

 

Novinky pro rok 2016

Samozřejmě stále reagujeme na Vaše požadavky, proto nejen v roce 2016 chystáme plno novinek a změn v našem výrobním programu.

První a velikou změnu chystáme ve stylu značení. Zatím jste naše fitinky na trhu mohli najít podle typických „zářezů“ na hraně fitinky. Ovšem díky nové technologii na šestihranu nyní najdete místo původního značení název výrobce – SVIS, rozměr a označení řady.

Další změna se projeví v lepším a kvalitnějším konečném zpracování – měníme technologii na apretaci výrobků, tím dosáhneme líbivějšího vzhledu, který je v dnešní době stále více preferován.

SVIS = česká výroba mosazných tvarovek

Ve stále globalizovanějším světě je na trhu velmi těžké se orientovat, zvlášť co se původu zboží týká. Firma S.V.I.S. Trade vyrábí výhradě z polotovarů, která nakoupí na území EU. Všechny mosazné výrobky jsou produkovány na strojích, zakoupených od českých dodavatelů. Kontrola i balení probíhá také ve výrobních prostorech ve Vsetíně, tak jako výroba samotná. U nás máte jistotu, že všechny mosazné fitinky jsou vyrobeny v Česku!

SVIS = firma s tradicí

V letošním roce firma S.V.I.S. Trade oslaví krásné kulaté narozeniny, a to již druhé! V prosinci 2015 jsme na trhu již dlouhých 20 let, a jelikož na konci roku každý spíše už přemýšlí, jak příjemně stráví vánoční svátky, rozhodli jsme se, že dárečky a překvapení Vám nadělíme v roce 2016! Všechny naše zákazníky, ale i ty, kteří by se rádi jenom podívali, rádi přivítáme na dni otevřených dveří v naší výrobě ve Vsetíně. Pro naše věrné klienty chystáme celý balík odměn, bonusových programů a dárečků! Určitě se je na co těšit, takže pokud jste ještě „neochutnali“ českou fitinku, neváhejte a kontaktujte nás. Každý všední den jsou Vám k dispozici zaměstnanci od 7 do 15:30 hod. na telefonu nebo emailu, 24 hodin denně je Vám pak k dispozici web: www.svistrade.cz!

 
 
Reklama