Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Speciální nabídka firmy STIEBEL ELTRON

Speciální nabídka firmy STIEBEL ELTRON na sestavy tepelného čerpadla země-voda a solárního SETu. Zakoupíte-li si tepelné čerpadlo Stiebel Eltron řady WPF, získáte k němu solární SET v hodnotě až 107.000,- Kč ZDARMA.

Uvažujete-li o instalaci tepelného čerpadla, využijte této výjimečné nabídky komplexního řešení ve značkové kvalitě a za mimořádně výhodnou cenu.

Akce je množstevně omezena, rezervujte si proto sestavu NEZÁVAZNĚ na adrese: http://poptavka.stiebel-eltron.cz/obecna-poptavka/ nebo nás kontaktujte na výše uvedené adrese. Po registraci se s Vámi spojíme a projednáme detailní podmínky Vaší instalace.

Vzhledem k limitovaným počtům budeme plnit pouze rezervované zakázky. Zařízení smí montovat pouze námi vyškolené montážní firmy, které Vám z Vašeho okolí rádi doporučíme.

Akci lze přihlásit do dotačního programu Zelená úsporám a výrazně tak zvýhodnit Vaši investici. Ušetřete za excelentní technologii ihned, ušetříte za energii i v budoucnosti.

více informací
STIEBEL ELTRON spol. s r.o.
logo STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

STIEBEL ELTRON nabízí technicky vyspělé produkty, které splňují nároky na ekologický i ekonomický provoz v oblasti elektrického ohřevu vody a vytápění, tepelných čerpadel a větracích systémů.

 
 
Reklama