Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Produkty Temati pro požární ochranu budov

Pro zajištění požární ochrany v občanských, veřejných, komerčních a historických budovách je nutné použít speciální produkty. Temati dodává širokou řadu technických materiálů pro pasivní požární ochranu.

Napěňující protipožární manžety
Napěňující protipožární manžety pro potrubí z uPVC, polypropylénu, polyetylénu a ABS (alkylbenzénsulfonan).

Napěňující protipožární pásky
Úsporná alternativa požární zábrany v plastovém potrubí a v elektrických kabelovodech, v přepážkách a podlahách. Certifikováno podle EN1366.

Protipožární panely s napěňujícím nátěrem
Panelový systém s nátěrem FR se používá jako požární zábrana pro mechanická a elektrická zařízení budov v místech, kde prochází zdmi a podlahami.

Protipožární nátěr
Tento nátěr je určený pro aplikace při instalaci rohoží z minerálních vláken, předem ošetřených nátěrem i neošetřených, pro nátěry kabelů a trubek apod.

Napěňující protipožární tmel
Napěňující zvukotěsný tmel PFC Corofil Acoustic Intumescent Sealant je vhodný pro tmelení spojů a montážních průchodů v protipožárních zdech, přepážkách,...

Napěňující silikonové plnidlo Napěňující silikonový tmel PFC Corofil Intumescent Silicone Putty je netuhnoucí, tvárná, grafitem impregnovaná látka na bázi silikonu.

Protipožární silikonový tmel
Ohnivzdorný silikonový tmel je jednosložkový silikon tvrzený alkoxylem, který má bez primárního nátěru vynikající přilnavost na většině povrchů budov.

Protipožární malta
Tato látka se jako požární zábrana se používá k zajištění ohnivzdorného utěsnění kolem montážní průchodů v protipožárních zdech a podlahách.

Napěňující protipožární vložky
Napěňující vložky zajistí až 4hodinovou ochranu proti ohni v kovových montážní průchodech a kabelových průchodkách v přepážkách zdí a podlah.

Protipožární plnidlo do spár s jádrem z minerální vaty
Protipožární zábrana pro dutiny zajišťuje snadné dodatečné řešení požární zábrany ve stávajících konstrukčních spojích v podlahách a zdech.

Protipožární plnidlo do spár s pěnovým jádrem
C500X je stlačitelný produkt pro vyplňování ohnivzdorných spojů v podlahách a zdech. Testováno podle BS476 - část 20
Temati Bohemia s.r.o.
logo Temati Bohemia s.r.o.

Řada výrobků TEMKET zahrnuje snímatelná izolační pouzdra, izolační matrace, stěny a podhledy ze speciálně vyvinuté teplotně odolné tkaniny Temtex™ pro zařízení s vysokými teplotami, ideální pro plynové turbíny, armatury, ventily, filtry, šoupátka ...

 
 
Reklama