Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Romotop vystavuje na veletrhu Moderní vytápění

Přijďte si na veletrh Moderní vytápění v Praze - Holešovicích od 24. do 27.2 prohlédnout nové modely krbových kamen Romotop, krbové vložky DESIGN a krbové vložky DYNAMIC s teplovodním výměníkem.

ROMOTOP - přední český výrobce krbových kamen a krbových vložek

Romotop patří ve vývoji a inovacích mezi evropskou špičku, proto se může v letošním roce pochlubit několika zásadními novinkami.

Kromě nové řady krbových vložek Romotop DESIGN klasického i rohového prosklení, uvádí Romotop na trh významnou novinku v podobě krbové vložky KV 075W s teplovodním výměníkem. Tato krbová vložka byla díky svým parametrům certifikována pro dotační program Zelená úsporám.

Samozřejmostí jsou centrální přívod vzduchu (CPV) nebo možnost napojení automatické regulace hoření. Ve spojení se solárními panely na střeše domu, akumulační nádobou a automatickým systémem dosáhne majitel domu maximálních úspor při vytápění a ohřevu teplé užitkové vody.
Romotop ve spolupráci s firmou Regulus nabízí svým zákazníkům komplexní řešení celého tohoto systému v jedné sadě.
Romotop s.r.o.
logo Romotop s.r.o.

Romotop s.r.o. vyrábí krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, akumulační krbová kamna, krbové vložky, teplovodní krbové vložky, krbová kamna a krbové vložky pro nízkoenergetické domy, kachlová kamna a krby na dřevo.

 
 
Reklama