Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ekvitermní eBus regulace

eBus ekvitermní regulátory Protherm řady Thermolink umožňují nastavit teplotu otopné vody stejně jako teplotu teplé vody.

Podle zvolené topné křivky je následně celý proces regulace kotle přizpůsobován změně venkovní teplotě a požadované teplotě vytápěného prostoru. Ekvitermní regulátor vyniká zejména nenáročným ovládáním při zachování vysokého standardu regulace teploty ve vytápěném prostoru.

  • Thermolink LUX - bezdrátové programovatelné provedení
  • Thermolink RC - bezdrátové programovatelné provedení
  • Thermolink P - programovatelné provedené
  • Thermolink B - základní provedení

THERMOLINK LUX
eBus bezdrátový programovatelný ekvitermní regulátor umožňuje nastavit týdenní program s možností kombinace 7 různých časových úseků a dvou teplot v jednom dni. Pro zvýšení komfortu regulace tepla je možné na regulátoru nastavit teplotu teplé vody, požadovanou komfortní a útlumovou teplotu v místnosti a ekvitermní režim. Dalším prvkem výbavy je hlášení poruchového stavu. Ekvitermní regulátor Thermolink LUX je určen pro nejnáročnější uživatele, kteří vyžadují vyšší úroveň řízení kotle.

THERMOLINK RC
eBus bezdrátový programovatelný ekvitermní regulátor umožňuje nastavit týdenní program s možností kombinace 3 různých časových úseků (ráno, mimo domov, večer). Pro zvýšení komfortu regulace tepla je možné na regulátoru nastavit teplotu teplé vody, požadovanou komfortní a útlumovou teplotu v místnosti a ekvitermní režim. Dalším prvkem výbavy je hlášení poruchového stavu. Ekvitermní regulátor Thermolink P je určen pro náročnější uživatele, kteří vyžadují vyšší úroveň řízení kotle.

THERMOLINK P
eBus ekvitermní programovatelný regulátor stejných regulační vlastnosti jako Thermolink RC v kabelovém provedení.

THERMOLINK B
eBus ekvitermní regulátor základních vlastností, který umožňuje nastavit teplotu otopné vody stejně jako teplotu teplé vody.


Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)
logo Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)

Společnost Protherm, která velmi sebevědomě vstoupila v roce 1992 na český trh se svým elektrokotlem, patří v současné době mezi přední české značky tepelné techniky. Díky zapojení do koncernu Vaillant Group exportuje Protherm své výrobky do mnoha zemí ...

 
 
Reklama