Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Projekční software TechCon, projekce ve 3D

TechCon je moderní software pro návrh a zpracování projektů ústředního vytápění. Provedete výpočet tepelných ztrát objektu, nadimenzujete a hydraulicky vyregulujete topnou soustavu (topná tělesa, podlahové vytápění).

Dokumentace lze zpracovat jak v 2D tak 3D prostoru. Program vyspecifikuje veškeré prvky a vytvoří cenovou nabídku.

Program umožňuje načítat projekty ve formátech DWG nebo DXF. Výsledný projekt je možné exportovat do souboru formátu DXF, výpočty a specifikaci do souborů formátu HTML a XLS.

Program je určen pro operační systémy Windows 9x/ME/NT4/2000/XP/Vista/7.

Manuál programu ke stažení (PDF - 15 MB) zde:

Moduly, které jsou obsaženy v programu TechCON-GiacoCAD

  • Modul Tepelné ztráty
  • Modul Vytápění
  • Modul Podlahové vytápění
  • Modul Specifikace

Pro projektanty jsou také k dispozici rozsáhlé technické podklady, výpočtové software, jak tabulkového typy, tak plně grafické a jsou poskytovány zcela zdarma. Dokonalý nástroj pro projekci je podmínkou správného návrhu systému, který projektantovi šetří čas, investorovi šetří finanční prostředky, protože není nutné topný systém předimenzovat, jak to bohužel známe z praxe, kdy se podlahové vytápění „udělá odhadem“.

Aktuální verze ke stažení: 5.1G

Více informací zde:
GIACOMINI CZECH, s.r.o.
logo GIACOMINI CZECH, s.r.o.

Firma GIACOMINI S.p.A. je jedním z předních světových výrobců mosazných topenářských armatur. Hlavním cílem všech výrobků a systémů značky GIACOMINI, ať již v oblasti vytápění anebo v oblasti chlazení, je dosažení tepelné pohody u co možná největšího ...

 
 
Reklama