Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Seminář "Správná volba" pro odbornou veřejnost

Tématem budou úspory ve vytápění, větrání a optimalizace nákladů na vnitřní klima budov. Dozvíte se např. jak zvýšit kvalitu teplonosné látky a zajistit přenos energie ze zdroje do distribuční soustavy.

80 % budov, které budou existovat v roce 2050, existuje již dnes. Na celkové světové energetické spotřebě se budovy podílejí přibližně 40 %, z toho 50 % je spotřebováno v soustavách HVAC. V mnoha budovách lze optimální vnitřní klima zajistit mnohem efektivnějšími způsoby. Můžeme tak dosáhnout optimalizace celé soustavy a snížit energetickou náročnost. Cílem semináře je poskytnout široké odborné veřejnosti naše know‑how pro návrh a optimalizaci všech částí hydronických soustav. Hlavním tématem bude návrh termostatické regulace, vyvažování a stabilizace tlakových poměrů v soustavách s cílem dosažení maximálních úspor. Poskytneme Vám informace, jak zvýšit kvalitu teplonosné látky a zajistit optimální přenos energie ze zdroje do distribuční soustavy. Odborný seminář je určen pro projektanty, montážní firmy, správce budov a další odborníky působící v oblasti vytápění, chlazení a MaR.

Termíny konání seminářů
  • 9. 5. 2011 Hradec Králové Hotel Černigov, Riegrovo náměstí 1494, salonek Panorama
  • 10. 5. 2011 Ostrava Hotel Imperial, Tyršova 6, kongresový sál
  • 11. 5. 2011 Zlín Hotel Moskva, Nám. Práce 2512, klubovna č. 308
  • 12. 5. 2011 Brno Hotel International, Husova 16, salonek 3 a 4
  • 16. 5. 2011 České Budějovice Hotel Budweis, Mlýnská 6
  • 17. 5. 2011 Plzeň Plzeňský Prazdroj, U Prazdroje 7, Formanka
  • 18. 5. 2011 Liberec Hotel Zlatý Lev, Gutenbergova 3, salonek Roald Amundsen
  • 19. 5. 2011 Praha Masarykova kolej ČVUT, Thákurova 1, Praha 6, kongresový sál
podrobnosti + on-line přihláška
IMI Hydronic Engineering
logo IMI Hydronic Engineering

Naší doménou jsou vysoce efektivní řešení pro HVAC soustavy: udržování tlaku a kvality vody; vyvažování, regulace a ovládání; termostatická regulace včetně unikátní technologie AFC® s Eclipse Inside. Produkty značek Heimeier, TA a Pneumatex šetří čas, ...

 
 
Reklama