Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Instalace tepelného čerpadla a provoz systému

Návrh instalace je snad nejdůležitějším krokem v případě volby systému s tepelným čerpadlem. Správně provedená instalace zaručuje bezproblémovou funkci a nejnižší možné náklady na provoz systému.

Naši odborníci z řad Systémových partnerů OCHSNER Vám pomohou s návrhem správné instalace. Důležité poznámky najdete na dalších stránkách. Můžete také poskytnout svůj kontakt a naši odborníci Vám poradí vybrat ten nejvhodnější systém pro Vaše potřeby.

Nabízíme bezplatné poradenství, analýzy instalace, technické realizace a uvedení do provozu instalovaného zařízení.

Tím, že nám pošlete vyplněný dotazník, získáte bezplatnou poradenskou službu a v rámci ní veškeré potřebné informace. Naši systémoví partneři se s Vámi rádi kontaktují a budou naslouchat Vašim potřebám. Systémoví partneři OCHSNER jsou vlastně prověřené firmy, které vlastní certifikát OCHSNER, navštěvující pravidelná školení a spolupracující s námi mnoho let.


Premium Power s.r.o.
logo Premium Power s.r.o.

Premium Power s.r.o. je výhradním dodavatelem rakouských tepelných čerpadel OCHSNER na český a slovenský trh. Zajišťujeme dodávky, montáže, autorizované spuštění a také záruční a pozáruční servis dodaných zařízení.

 
 
Reklama