Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové krycí rámy BURNET

BURNET - jediný evropský výrobce topných vložek pro pokojová kamna s teplovodním výměníkem z litiny Vám nyní nabízí možnost individualizace designu výrobků včetně moderních variant...

BURNET je značka originálních výrobků určených pro individuální stavby kachlových a omítaných kamen na dřevo jako opravdové alternativy k běžným zdrojům vytápění rodinných domů, chat a chalup. Na našem trhu se BURNET pohybuje od r. 2001 a řadí se mezi značky s nekompromisní kvalitou a životností. Z řady svých konkurentů vyčnívá především volbou materiálu teplovodních výměníků, které jsou bezvýhradně z šedé litiny (jako jediné na trhu) a také důrazem na aplikaci výsledků vlastního vývoje v podmínkách zbrusu nového výzkumného a vývojového centra v Brandýse nad Labem.

V rámci modernizace produktů nyní výrobce, firma TEMR-HOŘÁK s.r.o., nabízí i možnost designové individualizace kamnových vložek s dvířky Linea mini, tedy dvířky se standardně instalovaným izolačním dvojsklem, nezávislým přívodem vzduchu, možností napojení automatické regulace hoření a předehřevem primárního i sekundárního vzduchu pro dokonalé spalování.

V nabídce se nyní nachází rámy typu "V" a "H", tedy kónický se zkosením, které opticky rozšiřuje pohled do ohniště, a pravoúhlý s odkazem na tradiční vzhled kamnových dvířek. Obě tvarové varianty jsou v nabídce jak v běžném provedení "černý lak", tak i v "broušeném nerezu", stále populárnější variantě užívané zejména pro designová moderní kachlová kamna. Výhodou konstrukce rámů je jejich vzájemná zaměnitelnost i po dokončení stavby kamen - uživatel má tak ojedinělou možnost měnit vzhled svých kamen i v průběhu jejich užívání.

Podrobnosti naleznete na našich webových stránkách.
 
 
Reklama