Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Plynové kondenzační kotle se zásobníkem teplé vody

Osvědčená kondenzační technika Buderus - plynové kondenzační kotle se zásobníkem teplé vody Logamax plus s vysokou účinností poskytuje řešení pro jednoduchou montáž i pozdější údržbu.

Logamax plus GB172-24 T50
Díky robustní konstrukci zásobníku teplé vody se šroubovitými trubkami se zásobník hodí i pro oblasti s tvrdší vodou, zatímco místem šetřící integrace zásobníku do tělesa kotle a odpovídající konstrukce umožňují vhodnou instalaci v obytném prostoru. Kromě toho je Logamax plus GB172-24 T50, díky integrovanému potrubí pitné vody z ušlechtilé oceli, také vhodný pro modernizaci zařízení. K tomu mění modulační hořák topný výkon od 27 až do 100 % a přizpůsobí výkon vždy aktuální potřebě. Tím zaručuje, že má vysoký normovaný stupeň využití, malou spotřebu plynu a nízké provozní náklady.

Logamax plus GB162-25 T40S
Kompaktní nástěnný kondenzační kotel. Kotel se 40 litrovým zásobníkem je ideálně dimenzován pro rodinné domy, kde je vždy nutné mít k dispozici teplou vodu k okamžitému odběru. Trvalý výkon teplé vody 33 kW zajišAuje 15,5 litrů vody za minutu o teplotě 40°C.

Další informace o akci Plynové kondenzační kotle se zásobníkem teplé vody


Buderus Česká republika
logo Buderus Česká republika

Výrobce a dodavatel nástěnných kondenzačních a stacionárních kotlů ve výkonech 1,9 - 1 200 kW. Palivo: zemní plyn, propan, extralehký topný olej. Zásobníkové ohřívače TV, regulační přístroje, solární systémy, tepelná čerpadla, kogenerační jednotky, otopná ...

 
 
Reklama