Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CIKO nabízí řešení pro opravy i rekonstrukce komínů

Řešíte otázku jak se vypořádat se špatným stavem nadstřešní části Vašeho komínu? Pokud je nadstřešní část komínu v havarijním stavu, nabízí CIKO rekonstrukci pomocí originálního zakládacího dílu kouřovodu.


Po odbourání poškozené nadstřešní části pod střešní rovinu je vhodné stávající spodní část nejprve vyvložkovat nerezovými vložkami. Dále se osadí zakládací díl kouřovodu, od kterého již pokračujeme ve standardní montáži systému CIKO® s libovolnou nadstřešní částí.

Zakládací díl kouřovodu unikátním způsobem řeší přechod mezi původní spodní částí komínu a novou nadstřešní částí. Obsahuje vynášecí betonovou desku, nerezovou redukci a těsnící provazec a je dodáván v průměrech 160 a 200 mm.

Sanaci nadstřešní části původního komínového tělesa je možno provést rovněž instalací komínového návleku ŠTUKO, který zajistí ochranu nadstřešní části před nepříznivými povětrnostními vlivy.


CIKO s.r.o.
logo CIKO s.r.o.

Výrobce a dodavatel keramických a nerezových komínových systémů CIKO, které nabízí řešení pro odkouření libovolného spotřebiče a všechny druhy paliv. Kromě vlastních komínů nabízíme rovněž parotěsné prostupy CIKO STOPER pro bezpečné zabudování komínu do ...

 
 
Reklama