Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AC Heating: Další bytový dům bude vytápěn tepelným čerpadlem

Ceny energie na vytápění a ohřev TUV v mnoha lokalitách zásobovaných CZT velmi vzrostly. Proto bylo zahájeno několik realizačních projektů pro přechod domů na vytápění tepelnými čerpadly AC Heating.

Ceny energie potřebné na vytápění a ohřev TUV v mnoha lokalitách zásobovaných CZT v poslední době velmi vzrostly. Proto bylo zahájeno několik realizačních projektů pro přechod na vytápění tepelnými čerpadly AC Heating.

Jedním z nich je i panelový dům v obci Jirkov s téměř třiceti bytovými jednotkami. Páteřní technologií byla i v tomto případě zvolena tepelná čerpadla AC Heating z řady Convert AW 6 – 28. Tepelná čerpadla jsou zapojena do kaskády, jejíž jedna část pouze vytápí a druhá část slouží pro vytápění i pro ohřev teplé užitkové vody, která je připravována v nerezových zásobnících.

Návratnost takové investice je při stávajících cenách energií přibližně 6 let. Naše společnost nabízí tři varianty zajištění úspor:

  • Prodej technologie tepelných čerpadel bytovému družstvu (investice 100 procent) s možností zajištění financování.
  • Dílčí pronájem technologie tepelných čerpadel s možností budoucího odkupu (při investici 50 procent pro bytové družstvo)
  • Osazení technologie tepelných čerpadel zcela zdarma, prodej tepla bytovému družstvu s garancí nižší ceny (nulová investice)

Máte-li zájem o bližší informace o tomto zajímavém projektu, pošlete nám zprávu mailem (info@ac-heating.cz), kontaktujte nás telefonicky (http://www.ac-heating.cz/kontakt.htm) nebo prostřednictvím formuláře na našem webu. Rádi se Vám budeme věnovat.

Ing. Lubomír Kuchynka
www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz
775 211 408
AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama