Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AC Heating. Spouštíme nový program podpory projektantů vytápění

Zákazníci řeší návrh vytápění domu za pomoci nezávislého projektanta, což je správné. V důsledku velké poptávky po informacích ze strany projektantů spouštíme program technické podpory projektantů.

Mnoho zákazníků řeší návrh vytápění svého domu za pomoci nezávislého projektanta vytápání, což je správné. V důsledku velké poptávky po informacích ze strany projektantů spouštíme nový program technické podpory pro projekční kanceláře.

Víme, že každý topný systém s tepelným čerpadlem funguje správně tehdy, je-li správně navržen, dimenzován a řízen. Proto v rámci programu technické podpory projekčních kanceláří jsme schopni navštívit projektanty přímo u nich na místě a konzultovat detaily konkrétních aktuálně zpracovávaných projektů vytápění.

Mimo jiné jsme připraveni zpracovat automaticky i projekční schéma včetně části měření a regulace (xCC) pro danou aplikaci. Zajímavou informací je, že tato služba bude poskytována zdarma.

Máte-li zájem o bližší informace o tomto podpůrném programu, pošlete nám zprávu mailem (info@ac-heating.cz), kontaktujte nás telefonicky nebo prostřednictvím formuláře na našem webu. Rádi se Vám budeme věnovat.

Ing. Lubomír Kuchynka
www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz
775 211 408


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama