Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Změny v ceníku kotlů a příslušenství společnosti Thermona

Od 7/2011 došlo k navýšení ceny pouze u Therm 25 EZ/B a Therm 28 KDZ 10. Snížení ceny o 5 % aplikujeme na kotle s nízkoemisním ekologickým hořákem a na kompaktní kotel se zásobníkem a solární zásobníky s dohřevem Solartherm.

Společnost Thermona připravila od 7.7.2011 změny v ceníku kotlů a příslušenství. Navýšení ceny se bude týkat pouze dvou typů kotlů (Therm 25 EZ/B a Therm 28 KDZ 10). Naopak u dalších typů kotlů přikračujeme ke slevě. Jde především o slevu ve výši 5 % na kotle s tzv. nízkoemisním ekologickým hořákem s označením E.A a dále pak na kompaktní kotel se zásobníkem (Therm 17 KDZ 5). Snížení ceny se bude týkat také solárních zásobníků s dohřevem Solartherm 17 a 28 KDZ 25.

Ostatní typy kotlů zůstávají na stejné cenové hladině (viz ceník). Další novinkou je zařazení nových typů kotlů do sortimentu. Jedná se o kotle s průtokovým ohřevem vody Therm 20 CX.A a 20 TCX.A a Therm 23 CLN, TCLN.

Nový ceník výrobků a příslušenství ve formátu PDF
THERMONA, spol. s r.o.
logo THERMONA, spol. s r.o.

Thermona, spol. s r.o. - český výrobce kotlů a kaskádových kotelen. Výrobní sortiment zdrojů tepla tvoří plynové kondenzační kotle i elektrické kotle určené jak pro domácnosti, tak i pro řešení vytápění a ohřevu TV bytových a průmyslových objektů - tzv. ...

 
 
Reklama