Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podzimní cenová akce KKH

Podzimní cenová akce KKH – sestavy podlahového vytápění 1.2.3, sestavy s kotlem Wolf, solární a Kombi sestavy Wolf

Od 15. 9. můžete využít mimořádné podzimní akce na hotové sestavy za zvýhodněné ceny.

Akce platí na sestavy podlahového vytápění 1.2.3. se systémovou deskou a polybutenovou trubkou gabotherm. Jedná se o systémy s jednoduchou a bezproblémovou montáží, které mají deklarovanou životnost až 50 let. Použití vysoce kvalitních materiálů zaručuje jistotu funkcionality a spolehlivosti celého systému.

KKH dále nabízí sestavy plynových kotlů s regulací či sestavu doplněnou o zásobník teplé vody. Vybírat můžete z řady kvalitních kondenzačních kotlů Wolf nebo kotlů se zásobníkem. Komplexní nabídku doplňují solární sestavy Wolf na přípravu teplé vody, případně vytápění, které nakoupíte za výhodnou cenu.

Proč je výhodnější a lepší kupovat hotové sestavy?
Systémy vytápění či ohřevu vody se vždy skládají z více prvků, které musí být správně sehrané. Ucelené řešení od jednoho výrobce Vám zajistí celou řadu výhod.

• Zaručená kompatibilita systému – všechny prvky spolu ladí, jsou správně dimenzované pro konkrétní řešení a uživatel tak získává jistotu bezproblémového provozu celého systému.

• Sestavy jsou kompletní, se vším základním příslušenstvím, bez kterého nemůže daný systém správně fungovat. Doplňkové příslušenství již jen optimalizuje systém na míru.

• Získáváte přehlednou cenu za celou sestavu – investice do vytápění není lacinou záležitostí, proto je důležité vědět, co za danou cenu získáte, aby Vás v konečném důsledku nepřekvapila celková částka. Nerozhoduje cena jednoho výrobku, ale celého systému.

• Široká variabilita řešení od nejjednodušších po technicky sofistikované, podle Vašich finančních možností. V KKH si vybere každý.

Akce platí do 30. 11. 2011.

Více na www.kkh.cz

KKH Brno, spol. s r.o.
Rybnická 92
634 00 Brno


Wolf Česká republika s.r.o.
logo Wolf Česká republika s.r.o.

Společnost Wolf Česká republika s.r.o působí na českém trhu více než 25 let a má za sebou množství referencí. Její dlouholeté působení je zárukou odbornosti. Své partnery (MF, PR) podporuje při projektování, optimalizaci návrhu, při realizaci, uvedení do ...

 
 
Reklama