Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky 2011 v CDP - větší než malé množství pelet i komfortu

Nejen dřevěná paliva, ale i velké náklady pro zahradní projekty, nový web a e-shop, nový vizuální i komunikační styl. A nezapomeňte, že od 1.1.2012 dojde ke zvýšení DPH u dřevěných paliv o 4,5%. Proto doporučujeme objednávky ještě letos.

Nový web www.cdp.cz obsahuje moderní a přehledný e-shop. V současnosti tomu opravdu může být tak, že několika kliknutími myší objednáte palivo na našem webu - vaše babička nám otveře bránu vašeho domu - náš člověk obsluhující auto a techniku vám ho naskládá tam, kam babička ukáže a vy jen přijedete domů z práce a vidíte, jak si váš automatizovaný kotel nabírá pelety a topí, jak potřebujete.

Prošli jsme významnou změnou vizuálního i komunikačního stylu. Naše nová značka je příslibem pro zákazníky, že jsme tu především pro ně a že dřevěná paliva či zahradní substráty jim dovezeme a pohodlně složíme tam, kam si ukáží.

Naše záliba v řízení opravdu velkých aut a další manipulační techniky přirozeně propojila české zákazníky s výrobci pelet a kotlů.

Novinky CDP v prodeji v roce 2011

Naše dopravní služba stojí na prvotřídní manipulační technice, která šetří čas i peníze. Skládáme pelety a dřevěná paliva buďto přímo "ke kotli" manipulačním vozíkem, za pomoci jeřábu nebo je foukáme hadicí z cisterny.
Doprava je od 7 tun pelet a dřevěných briket zdarma.

Komfort topení a jistota rozsáhlé autodopravy a logistických center.


M.Řebíček, CDP
"V naší práci, která vypadá na první pohled hodně technicky, nám jde o to dobře posloužit lidem. Jinak by nás nebavila. NIkdy nám nestačilo pelety a dřevěné brikety dovézt pouze před dům našich zákazníků. Naše ambice byly vždy vyšší"
, řekl Marek Řebíček, majitel CDP. A dále dodává: "Zlepšujeme informační systém a rozšiřujeme dopravní park. Umíme do 7 pracovních dnůdovézt jakoukoliv zásilku na určené místo v ČR i některých oblastí Slovenska či Německa a pomoci našim zákazníkům topit nezávisle, pohodlně a bez obav z výpadků dodávek."

Lidé topící dřevěnými peletami a briketami se díky CDP přestali namáhat a ztratili strach z nedostatku pohodlí při dovozu pelet.

 
 
Reklama